Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Desítky lidí přijedou do Třebíče pro inspiraci

Desítky zájemců o vzdělávání v oblasti práce s dětmi a mládeží se o nadcházejícím víkendu sjedou na RVVZ do Třebíče. Na výběr je z více než padesáti programů, dílen a workshopů.

  • Publikováno: 01. 03. 2011

„Třebíč je s malými přestávkami tradičním RVVZkovým městem. Naším cílem je, aby letošní ročník byl zaměřený co nejvíce na praktické činnosti a reflektoval aktuální dění v oblasti volnočasových aktivit a neziskových sdružení. Z nabídky programů a lektorů se nám tento cíl podařil splnit, takže v pátek můžeme odstartovat,“ sdělil hlavní organizátor Jan Burda z občanského sdružení Kadet.

Víkendová Regionální výměna zkušeností v Třebíči bude obsahovat tradičně tři druhy programů a také doprovodné akce. SEKCE (diskuse účastníků nad daným problémem), SEMINÁŘE (odborník poučí ostatní) a DÍLNY (praktické ukázky spojené s aktivním zapojením účastníků).

Letošní červenou nití, která se povine přes všechny programy a vůbec přes celou RVVZ, bude loď.
„Je to symbol, který nás všechny spojuje. Ačkoliv se každý z nás věnuje různým věcem, jsme na stejné lodi, máme stejný cíl. Pro loď je velmi důležitá posádka, která zaručuje bezpečnou cestu. Každý je důležitý – kapitán udává směr, kormidelník kličkuje mezi skálami, námořníci obstarávají celkový chod plavby,“ vysvětluje Jan Burda a dodává, že právě lidé, kteří se věnují práci s dětmi, se musí také vzdělávat a hledat inspiraci pro svoji další práci.

Organizátorem letošní Regionální velké výměny zkušeností je občanské sdružení Kadet. Tradiční třídenní setkání všech, kteří se věnují volnočasovým aktivitám dětí a mládeže, patří mezi pravidelné akce na Vysočině. Celá akce se koná v areálu základní školy Kapitána Jaroše.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...