Přidat inzerci

Facebook

Navigace


CVVZ 2015 se bude konat v Chrudimi

Chrudim vyhrála pořadatelství největší české akce pro pracovníky s dětmi a mládeží pro rok 2015!

  • Publikováno: 17. 11. 2013

O víkendu 15. – 17. listopadu 2013 probíhala největší akce pro pracovníky s dětmi a mládeží v České republice. Každoroční výměny zkušeností se zúčastnilo na sedm set účastníků. Pořadatelství pro rok 2015 této prestižní akce získala Chrudim.

Jaké jsou novinky v oblasti zdravovědy, jaké rukodělné aktivity jsou ‚in‘, co nové zákony či třeba různé hry pro děti. Takovéto věci a otázky probírají účastníci Celostátní velké výměny zkušeností (CVVZ), a to během víkendu, kdy je připraveno na dvě stě programů. Program probíhá formou workshopů, dílen, přenášek, seminářů a debat.

Chrudimské Občanské sdružení Altus zkusilo po pěti letech znovu kandidovat a podařilo se mu to.

„Celostátní velkou výměnu zkušeností budeme od 13. do 15. listopadu 2015 hostit u nás. Jsme rádi, že nás volilo okolo šesti set účastníků této akce. Je to pro nás i závazek, abychom po následující dva roky připravili akci ke spokojenosti všem,“ řekl po volebním ceremoniálu jednatel sdružení Matěj Zelinka.

Na víkendovou akci v Třebíči kromě získání zkušeností přijel dělat kampaň osmičlenný tým sdružení. „Bohužel s námi nemohl jet náš předseda, neboť zrovna očekával v nemocnici přírůstek do rodiny,“ glosoval koordinátor dobrovolníků Ondřej Vrbovský.

Kampaň sdružení se nesla v duchu hesla „Létáme v tom společně“ a motivem byl horkovzdušný balon a balonky. V rámci samotné kampaně si člen sdružení Roman Málek zahrál létajícího Čestmíra a následně představil přednosti akce v Chrudimi.

„Chceme tímto poděkovat všem účastníkům CVVZ a zároveň i zastupitelům města, kteří naši kandidaturu v pondělí 11. listopadu podpořili a zároveň přijali záštitu nad touto akcí. Nyní nás čeká řada jednání, zejména se samosprávou Pardubického kraje,“ uzavírá Zelinka.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...