Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Chcete zazářit ve škole? Festival Evolution vás na podzim nabije pozitivní energií

Možná už jste o něm slyšeli, možná jste ho i navštívili. Ať tak nebo tak, v září byste si jej rozhodně neměli nechat ujít. O čem je řeč? No přece o Festivalu Evolution, akci zasvěcené zdravému…

  • Publikováno: 30. 08. 2018

Bezstarostné léto je pomalu za námi a nenápadně, ale jistě se blíží škola a čas povinností, ale také období nových začátků. Kdy jindy začít s „čistým štítem“, když ne právě v září? Pokud se navíc naučíte myslet pozitivně třeba i s vědomím, že na sobě zapracujete a ve svém životě byť jen něco málo změníte, může být podzimní čas vlastně velmi inspirativní. Právě takový je i Festival Evolution, který dvakrát do roka láká na Výstaviště v Praze Holešovicích všechny ty, kteří žijí aktivně a zdravě, záleží jim na okolním prostředí, nebo se zajímají o to, co životu dává hlubší rozměr.

Proč si nenechat festival ujít?

Je to jednoduché, protože stojí za to. Ne nadarmo má podtitul „Festival, který vám nasadí brouka do hlavy“. „Výjimečný formát a multižánrový charakter festivalu umožní propojit tu část života, která se nám může zdát příliš emoční či spirituální, s tou, která naopak působí příliš racionálně,“ říká o festivalu jeho zakladatel Ctirad Hemelík.

Na žádné jiné akci nenajdete tak pestrou nabídku kvalitních zdravých potravin a rozsáhlou food zónu, jako právě zde. Těšit se můžete na klasiku, ale na své si přijdou i vyznavači veggie, vegan nebo raw stravy.  Součástí festivalového dění budou i demo ukázky přípravy nápojů a jídel pro nejrůznější výživové směry. Pro návštěvníky je navíc připraveno příjemné venkovní i vnitřní posezení.

Zajímáte se o ekologii a není vám lhostejné, jak se chováte k přírodě? O důvod víc, proč si festival nenechat ujít. Najdete zde totiž praktické tipy na recyklování nejen z odpadu, ale i domácího vybavení, seznámíte se se širokou nabídkou eko pomůcek i „zlepšováků“ pro domácnost, které ušetří nejen vaše zdraví a okolní přírodu, ale i vaši kapsu.

Na festivalu si také můžete zdarma vyzkoušet například jednoduché jógové techniky, základy taiči, různá dechová cvičení, meditaci nebo třeba intuitivní tanec. Právě díky těmto technikám se naučíte odbourávat stres, který je často překážkou v dosažení našich cílů. Chcete se zlepšit v některé oblasti nebo se stále hledáte a tápete, jakým směrem se vydat? V tom vám mohou pomoci koučové, psychologové, terapeuti, pedagogové a odborníci na osobní rozvoj, kteří na festivalu nebudou chybět. Za všechny lze jmenovat například Jana Mühlfeita s Kateřinou Novotnou, kteří ve své přednášce poradí, jak odemknout skrytý potenciál, který každý máme v sobě.

Tak co, ještě potřebujete důvod, proč na Festival Evolution zavítat? Kompletní festivalový program najdete na www.evolution.cz nebo na facebooku (Festival Evolution).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...