Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Borovice na Borovici: Vyzkoušeli jsme léčitelské kruhy na Borovici Lites

Jelikož se shoduje název portálu Borovice a rekreačního střediska Borovice Lites a Seba, nedalo nám to a s majitelkou střediska jsme domluvily úžasné setkání.

  • Publikováno: 02. 10. 2010

Přijaly jsme s kolegyní pozvání na víkendovou akci, kde se již poněkolikáté sešli nejen léčitelé, ale i spřízněné duše, které se zajímají o alternativní medicínu a různé druhy terapeutických metod.

Program byl opravdu nabitý a nudě nedával nejmenší šanci. Když se totiž sejdou lidé stejně nebo podobně smýšlející, kteří mají chuť podělit se o své zkušenosti a prožitky s ostatními a ještě to berou jako náramný odpočinek, je to znát každým coulem.

Program je vždy nepovinný, každý, kdo má chuť na takovýhle společný víkend přijet, se sám za sebe rozhoduje, kterého cvičení či programu se má chuť účastnit. Ten se odvíjí od toho, jaká se zrovna sejde parta, protože každý z příchozích v podstatě něčím obohacuje ostatní.

Nejvíce očekávaní byli léčitelé. Kromě léčivého kruhu měli celé dva dny plné ruce práce, protože se jejich individuální terapie naplnily téměř okamžitě.
Ostatní nabídli např. přednášky a besedy o sebelásce a sebereflexi, cvičení jógy, dechová cvičení, meditace nebo společné písně a tance. Mohli jsme se též přidat ke zpívání manter s jogíny – pro většinu naprosto nový a silný zážitek. Došlo i na smích a pláč, emoce nechyběly.

 

Tento velmi rozlehlý areál, obklopený lesy plnými hub, doporučujeme zejména pro:

Sportovní i umělecká soustředění: Mohou ocenit zejména bazén, kde ani dospělák nestačí, 2 tělocvičny (jednu s parketami a druhou se žebřinami), dostatek hřišť (na plážový volejbal, házenou, košíkovou a fotbal) a prostranství ke společným venkovním hrám. Celý pozemek je velice dobře udržován.
Školy v přírodě: Areál má ideální rozmístění jednotlivých budov k ubytování (hlavní budova, bungalovy, patrové chatky, dostatek herních dřevěných hracích prvků). V hlavní budově pro první třídu mohou sundat horní palandy a nechat na pokojích jen postele bez hořejšího patra. K dispozici je i vybavená učebna.
Školní výlety a rodiny s dětmi: V okolí stojí Skalní hrad Drábské světničky, areál je obklopený krásnou přírodou.
Party lidí, které se nebojí poznávat nové tváře a mají chuť něco zažít.

Strava je nešizená a chuťově velmi dobrá, snídaně jsou formou švédského stolu, jídelna je dostatečně prosvětlená.
Část umýváren je zrekonstruovaná.

Středisko se nachází nedaleko Mnichova Hradiště a v provozu je v dubnu až říjnu.

Ne všude se o Vás postarají s takovou láskou a péčí jako právě zde.

 

Více o rekreačním středisku se dozvíte na www.arb.cz,
více o léčitelských setkáních se dozvíte na aureaporta.ning.com


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...