Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Bambiriáda v Praze je v plném proudu

Ve čtvrtek dopoledne odstartoval na Vítězném náměstí dvanáctý ročník pražské Bambiriády. Přestože bylo pod mrakem, bylo zahájení přítomno mnoho lidí z řad široké veřejnosti.

  • Publikováno: 21. 05. 2010

Letošní ročník celostátní přehlídky volnočasových aktivit se přeměnil v turistické informační centrum.
Každý návštěvník se na Bambiriádě dozví, jaký oddíl či klubovna se nachází v místě jeho bydliště a co mu nabízí za možnosti. Nejrůznější dětská sdružení zde prezentují svoji činnost, aby ukázala, jak rozmanitě se dá trávit volný čas.

Nuda je snad ta nejhorší věc, která může děti potkat, a je to první krok k nelibé činnosti mimo školu. Z nudy vzniká samota, přemýšlení nad vlastní existencí a posláním sebe sama. 
A kde jinde lze potkat kamarády než v zájmových kroužcích po celé naší vlasti?

Kolik je dětí, tolik je zájmů, přání a snů. Každý je odlišný a jedinečný, předurčen k mnoha druhům zájmových činností.
Někoho baví malovat, jiný je silný a pružný ve sportu, další tíhne k manuální práci, někdo má hudební sluch. Není nic jednoduššího, než se doma společně poradit, co by vaše dítě bavilo a k čemu ho táhne zvědavost a představivost. A není hezčí pohled než na spokojené děti, které budou chtít dokázat, jak moc jsou dobré v oboru, který si vybraly.
Možná svůj zájmový kroužek jednou povýší dokonce na zásadní přednost ve svém životě.

Bambiriáda je jedinečný projekt, založený na myšlence představit veřejnosti občanská sdružení pracující s dětmi a mládeží a střediska volného času.

 

www.bambiriada.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...