Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Babočka opět hezčí - za korony se tu pracovalo

Je radost pohledět, jak se rekreační areál Babočka rok co rok proměňuje ve stále lepší místo pro tábory, školy v přírodě i různá setkání a soustředění. A pracovalo se zde i během posledního…

  • Publikováno: 07. 10. 2021

Oblast Lužických hor je sama o sobě báječná – krásná příroda, čistý vzduch i zajímavé turistické trasy a cíle. Když k tomu ještě máte skvělé ubytovací zázemí, je radost sem jet na školu v přírodě, tábor, různé srazy a soustředění i rodinná setkání.

Během posledního roku se i přes nepříznivé podmínky plné zákazů, podařily další úpravy a rekontrukce, které potěší.

Co bude zajímat organizátory snad všech akcí, jsou nová wc. Původní záchody byly vybourány a vznikly zcela nové – chlapecké včetně pisoárů zelené, dívčí oranžové. Společně se sprchami rekonstruovanými před pár lety vzniklo v tomto směru vynikající zázemí.

Další novinkou je nově vybudovaný divadelní amfiteátr. Cílem je promítat zde i filmy, letos se zde uskutečnil i svatební obřad. Amfiteátr přináší tedy nové programové možnosti – divadelní i hudební vystoupení, moderované večerní programy venku apod.

Z venkovních novinek je také potřeba zmínit doplnění areálu o malé lanové centrum. K již existujícím hřištím, bazénu a dalším aktivitám je to jistě vítané doplnění.

Když prší a je potřeba být uvnitř, je v Babočce k dispozici takzvaná FIT klubovna, která lze využít k nejrůznějším pohybovým aktivitám nebo do ní přinést lavice a mít z ní druhou učebnu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...