Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED: Wellness Hotel Frymburk

Do AQUA UNITED 2010 se zapojuje mnoho českých aquaparků. Jedním z nich je i aquapark v komplexu Wellness Hotelu Frymburk.

  • Publikováno: 20. 02. 2010

Wellness Hotel Frymburk
Wellness Hotel Frymburk je největší hotelový wellness komplex v České republice. Rozkládá se na břehu Lipenské přehrady ve stejnojmenném městečku Frymburk na ploše 6,5 ha v nadmořské výšce 740 m. Hotel nabízí vysoký standard kvality ubytovaní, gastronomických služeb, wellness a spa služeb. Najdete zde moderně vybavené kongresové centrum, aquapark, fitness centrum, squash, bowling, tenis a další. Díky své jedinečné koncepci je ideálním místem pro rekreační a sportovní pobyty, pořádání kongresů, vzdělávacích kurzů a různých firemních akcí. 
Součástí komplexu je rozlehlé wellness centrum. Ve „Wellness paradise“ si můžete dopřát rozmanité přísadové koupele a sauny, různé druhy masáží, zábaly a další příjemné procedury. Zatímco vy relaxujete, vaše děti (a nejen ony) mohou řádit v aquaparku.
K duševní i tělesné pohodě tu slouží sportovní, reflexní, aroma a další masáže, koupele, zábaly, peeling, orientální a solná lázeň, bylinná a finská sauna, sněžná a solná jeskyně, solárium, solární louka, infrakabina, odpočívárna, tryskové sprchy a další.

Aquapark Frymburk
V komplexu Wellness Hotelu Frymburk se nachází překrásný aquapark pro děti i dospělé rozkládající se na ploše cca 1500m2. Jeho součástí jsou různé atrakce. Nabízíme také možnost vodního aerobiku a dalších cvičení v bazénu.
Vnitřní bazén se rozkládá na ploše 468 m2. Jsou v něm vyhrazeny dvě dráhy na plavání dlouhé 25 m, divoká řeka, vodní vřídlo, perličková lůžka, hydromasážní trysky, vodní chrliče, tobogán, dětské brouzdaliště s ucpávačkou (40 m2), whirlpool, privátní pára, privátní sauna, odpočinková zóna s lehátky a bazénový bar. Otevřeno má od 10 do 21 hodin.
Otevírací doba 10:00 – 21:00

Speciální nabídka:
Na lyžích do aquaparku
4. ledna 2010 – 14. března 2010
víkendový pobyt (PÁ – NE)
2× ubytování v dvoulůžkovém pokoji 
2× polopenze formou bufetových stolů 
1× dvoudenní permanentka 
volný vstup do aquaparku, kardiozóny a solné jeskyně po celou dobu pobytu 
Dospělá osoba: CZK 3300,–/osoba/pobyt

www.hotelfrymburk.cz

 

Další možností vyžití v aquaparcích je Vodní týden a Vodní noc, které se konají 22.3. až 28.3. 2010 v rámci akce AQUA UNITED 2010. Tato akce se koná u příležitosti Světového dne vody, který vyhlašuje OSN od roku 1993. Návštěvníci se mohou těšit na prodlouženou otevírací dobu, soutěže (např. o skútr YAMAHA) nebo zábavný program, jako je noční plavání při svíčkách. Akce se zúčastní aquaparky a bazény po celé republice – Aquapalace Praha, Aquadream Barrandov, Vodní ráj Jihlava, Olešná, Valašské Meziříčí, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové, Aquapark Wellness Hotel Frymburk, Chrudim, Ostrava a další. 
V rámci AQUA UNITED 2010 proběhnout také zajímavé eventy, jako je potápění pro dobrou věc nebo dobročinná štafeta pro dětské domovy.
Partnery akce jsou Veolia voda, Yamaha a POMPO.

www.AquaUnited.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...