Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED: Aquapark Špindlerův Mlýn

Areál aquaparku Špindlerův Mlýn nabízí příjemnou relaxaci v nejvýše položeném aquaparku v české republice nalézajícím se v srdci Krkonoš.

  • Publikováno: 20. 03. 2010

Aquapark Špindlerův Mlýn nabízí rekreační a dětský bazén a tři tobogány. Jeden tobogán je uzpůsoben na jízdu na nafukovacích člunech, což patří k nejvíce oblíbeným atrakcím. K dispozici jsou i malá a velká vířivka, divoká řeka, vlnobití a další atrakce. Teplota vody v rekreačním bazénu je 28 °C, ve vířivkách 33 °C. V bazénech jsou umístěny masážní trysky i perličková masážní lůžka. Všechny atrakce jsou v ceně vstupného a je jen na rozhodnutí zákazníka, které využije.

Tobogány jsou dlouhé 73 a 68 metrů, člunový 55 metrů. Hloubka bazénu je 90 – 140 cm, vířivek 80 a 85 cm a v dětském bazénku 30 cm. Děti mají k dispozici hříbek s padající vodou, stříkající ucpávačku a nerezový skluz.

V areálu aquaparku je dále možné využít páru a saunu s ochlazovacím bazénkem a také bohatou nabídku masáží.

Voda, ve které se zákazníci koupou, pochází z horských pramenů. Je upravována recirkulací a desinfikována chlorem, který je však dávkován jen v minimálně nutném množství, aby byly dodržené hygienické normy a návštěvník se cítil spokojený.

Do aquaparku je bezbariérový přístup a tělesně handicapovaní návštěvníci platí výrazně snížené vstupné. Na slevy mají nárok i rodiny s dětmi, skupiny a základní i střední školy.

www.aquaparkspindl.cz

 

Speciální možnost, jak si užít návštěvu v aquaparcích, budou mít návštěvníci v týdnu 22. 3. až 28. 3., kdy se bude konat v rámci AQUA UNITED 2010 Vodní týden a Vodní noc.

Tato akce se koná u příležitosti Světového dne vody, který vyhlašuje OSN od roku 1993. Návštěvníci se mohou těšit na prodlouženou otevírací dobu, soutěže (např. o skútr YAMAHA) a zábavný program jako noční plavání při svíčkách.
Akce se zúčastní aquaparky po celé republice: Aquapalace Praha, Aquadream Barrandov, Vodní ráj Jihlava, Aquaparky Olešná, Valašské Meziříčí, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové, Aquapark Wellness Hotel Frymburk a další. 
V rámci AQUA UNITED 2010 proběhnout také zajímavé eventy, jako je potápění pro dobrou věc a dobročinná štafeta pro dětské domovy.

www.aquaunited.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...