Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Albertíkův Halloween jako vrchol pravé party od Mattela

Až do 31. října hostí královéhradecké obchodní centrum Futurum ve dvou patrech rozsáhlou herní výstavu, která vyvrcholí akcí plnou zábavy a tvoření s názvem Albertíkův Halloween.

  • Publikováno: 22. 10. 2015

Vedle vyhledávané panenky Barbie, příšerek z Monster High, auťáků Hot wheeels či populárních seriálových postav v životní velikosti ožije poslední říjnový den Futurum i strašidly, kouzly a čarami všeho druhu. V sobotu 31. října odstartuje dvouhodinové zábavné pásmo ve 14 hodin. Pro děti bude připravena pestrá paleta her, hudebních i dovednostních soutěží včetně vyřezávání a zdobení dýní o ceny.

Od 9. října prošly obchodním centrem a jednotlivými herními koutky stovky dětí, na které zde stále čeká nejen víkendový živý program například s Barbie Dancers. Dále také spousta hraček pro všechny věkové kategorie včetně koutku Fisher-Price pro nejmenší nebo adrenalinová střelnice s překážkami BOOMco pro celé rodiny či týmy. Tematicky laděný Albertíkův Halloween plný masek bude takovou velkou tečkou za celým třítýdenním herním maratonem,“ vysvětluje Karolína Pořízková, marketingová manažerka OC Futurum Hradec Králové.

Malí i velcí návštěvníci se mohou v rámci programu těšit také na halloweenskou kapelu a na postavy ze Sezamové ulice, filmu Ukradené Vánoce od Tima Burtona, Mimoně, Sponge Boba či Tygříka z Medvídka Pú. Převleky a masky jsou vítány – finále o nejlepší a nejnápaditější masku bude vyhlášeno v průběhu odpoledne a na vítěze bude čekat spousta odměn a dárečků.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...