Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na českobudějovické Bambiriádě dětem pršela radost

Sobotní Bambiriáda byla určena pro rodiče s dětmi. I přes občasný déšť Bambiriádu navštívilo 4026 dětských návštěvníků v doprovodu svých rodičů.

  • Publikováno: 28. 05. 2011

Program byl opět rozmanitý, jako novinku si děti mohly vyzkoušet jízdu na koni a poníkovi či jízdu v kánoi.

Na pódiu bylo k vidění téměř 50 vystoupení, mezi nimiž vystoupily orientální tanečnice z M-tesu či orientální školy Samaya, Solerías předvedli španělské flamenco, nechyběl ani street dance a hip hop v podání tanečnic z M-tesu, vystoupení Dancing Crackers, taneční vystoupení dětí z Dance Line či mažoretky Panenky. Díky taneční a westernové skupině Desperado jsme se přenesli i na divoký západ.

Bambiriáda pokračuje i v neděli od 9:00 do 13:00.

eděle je určena zájemcům. Návštěvníci si mohou na vlastní oči prohlédnout i vyzkoušet činnosti jednotlivých sdružení – lanové aktivity, vodácké programy, míčové hry, hry na louce, cvičení motoriky či paměti, jízdu na koni, plavbu v kánoi, chůzi na chůdách, lukostřelbu, tanec, sport, zpěv a mnoho dalších.

Pro aktivní návštěvníky je opět připraveno spousta cen, které věnoval E.ON Česká Republika, Armáda ČR a Jihočeský kraj.
Bambiriáda bude zakončena slavnostním losováním o hlavní cenu. Losování proběhne ve 13:00 na hlavním pódiu. Hlavní cenou je poukaz v hodnotě 5000,- Kč od CK Atis.

Na neděli meteorologové předpovídají slunečné počasí. Kromě mnoha atrakcí, soutěží, her a pódiových vystoupení se můžete těšit na vystoupení sester Stupkových či vystoupení tanečnic z M-tesu. Vstup na Bambiriádu a všechny atrakce je zdarma!

Přijďte se podělit o dobrou náladu a vyhrát hlavní cenu!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...