Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vyzkoušeli jsme: Wellness Relax areál Hnačov

Dalším místem, které jsme pro Vás vyzkoušeli, je Wellness Relax areál Hnačov v západních Čechách cca 15 km od města Klatovy. Areál se rozkládá na kraji lesního komplexu, který se rozprostírá…

  • Publikováno: 10. 09. 2009

Díky Hnačovskému rybníku, který je vzdálen cca 200 m, krásným lesům v okolí a nevelké vzdálenosti k šumavským hřebenům je možno navštívit tento areál po celý rok a nikdy se nebudete nudit. Velmi příjemný a ochotný personál včetně pana majitele vás bude po celou dobu pobytu hýčkat.

Je zde pro vás připraveno 120 bezbariérových lůžek v jedno až pětilůžkových pokojích s příslušenstvím s možností parkování přímo u ubytovacích prostorů. Stravování je zajištěno buď přímo v restauraci nebo v nekuřácké jídelně, kterou lze využít díky umístěnému projektoru i jako učebnu pro případná školení, firemní akce, sportovní soustředění nebo školy v přírodě. Jídlo je velmi chutné. Je zde možno využít i nabídku speciálních jídelníčků pro diabetiky. Mimo klasické nabídky alkoholických a nealkoholických nápojů nabízí zdejší restaurace 30 druhů čaje a více než 40 druhů kávy včetně speciální „cibetkové kávy“, která je nabízena jen na cca 5 místech v republice.

Celý areál je zařízen jako rekreační a relaxační oáza. Kromě dětského hřiště s prolézačkami a hřišť na volejbal a basketbal zde najdeme i malou ZOO, o kterou se majitel velmi pečlivě stará, o čemž svědčí i podrobné popisy u jednotlivých ohrad se zvířaty. Kromě ovcí a koz, které se dají bez problému pohladit a krmit okolní trávou, zde najdeme i takové exponáty, jako je pštros, kajman nebo žralok.

Další možností relaxace je zdejší rekondiční a regenerační centrum, které kromě klasických a sportovně rekondičních nabízí i masáže lávovými kameny, rašelinové zábaly, biotherik a infrasaunu. Šikovné ruce masérek vás přenesou do říše snů a v kombinaci s klidem a čistým vzduchem, který je všude kolem vás, dostává pobyt úplně jiný rozměr.

Pro ty, kterým by samotný areál k odpočinku nestačil, je v okolí několik velmi zajímavých míst vhodných k návštěvě. Dovolte nám připomenout jen některé. Obec Plánice – zámek, kostel sv. Blažeje a rodný domek Ing. Františka Křižíka, Nicov – nejmenší obec s jedním trvale hlášeným občanem a chrámem Nanebevzetí Panny Marie od K.I. Diezenhofera, Zavlekou – tvrz zdejšího hradu, Nalžovské Hory – zámek v empírovém stylu. Města Klatovy, Sušice, Horažďovice s nedalekou zříceninou hradu Rabí a mnoho dalšího.

Pobyt v tomto areálu můžeme doporučit nejen k individuální rekreaci, ale také jako ideální místo pro vaše firemní školení, firemní akci, sportovní soustředění nebo školu v přírodě.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...