Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vyzkoušeli jsme: penzion Setina

Ani v letním období tým Borovice.cz nezahálí a vyjíždí do terénu na akce „Vyzkoušeli jsme“. Tentokrát jsme navštívili Penzion Setina v Nízkém Jeseníku. Penzion najdete v údolí mezi…

  • Publikováno: 29. 07. 2009

K našemu příjemnému překvapení nás čekalo místo obklopené lesy, mimo civilizaci, zkrátka stvořené ke strávení klidné dovolené, sportovnímu soustředění či úžasně prožité škole v přírodě.

Po našem příjezdu jsme se ubytovali v jednom z 19 útulných, stylově zařízených pokojů, jejichž součástí je sociální zařízení a sprchový kout. Vše působí velmi čistě a upraveně. Celková kapacita penzionu je 48 lůžek.
V penzionu najdete jeden menší a jeden velký sál. Místnosti můžete využít pro výuku dětí, dospělých, ale zároveň na uspořádání společenské akce. K dispozici vám je dataprojektor a připojení k internetu prostřednictvím Wifi technologie.
Pro sportovce je přímo v objektu k dispozici fitcentrum, pro uvolnění svalů pak můžete využít perličkovou lázeň, saunu nebo služby příjemné masérky. Příznivci jízdy na kole mohou využít značené cyklostezky v okolí penzionu. Umístění střediska vybízí k výletům do přírody. Nedaleko střediska se nachází SKI Areál Vaňkův kopec, který dle svého názvu nabízí sportovní vyžití v zimním období na upravené sjezdovce s dvěma vleky. Avšak můžete tu strávit odpoledne v každém ročním období. V létě můžete mimo travního lyžování vyzkoušet zorbing, mountainboard nebo horské koloběžky. Pro milovníky památek se nabízí návštěva Hradce nad Moravicí, kde jsou dva nádherné zámky – Červený zámek a Bílý zámek. Konají se tu i různé kulturní akce, jako jsou divadelní představení nebo vystoupení šermířských skupin. V okolí se dále nachází zámek Raduň a památník Hrabyně.
K ubytovacím kapacitám patří také asi 100 m od penzionu vzdálený chatkový tábor. Je zde vybudované zázemí pro dětské tábory, ale také pro sportovní soustředění. S vedením penzionu je možné domluvit si stravování ve formě polopenze nebo plné penze.

Se službami i prostředím jsme byli velice spokojení, doporučujeme.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...