Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Výstava stanů potrvá do konce července

Na výstavišti v Letňanech byl 2. června zahájen další ročník výstavy stanů. Akci uvítají všichni, kdo si chtějí pořídit nový stan, ale nemají ještě zcela jasno v tom, jaký by měl být. Na…

  • Publikováno: 14. 06. 2009

Výhody výstavy oproti obchodu jsou nesporné. U postaveného stanu získá návštěvník lepší představu o rozměrech a tvaru a může si prohlédnout i naprosté detaily, na které v obchodě nezbývá místo. Má stan u stropu síťku? Jak má umístěné kapsy? Je dveřní síťka zvenku nebo zevnitř? Jaké má kolíky? To vše lze u postaveného stanu zjistit jediným pohledem. Nezanedbatelnou výhodou je i možnost do stanu vlézt a zjistit, zda je pro vás jeho velikost a tvar optimální.

Dále jsou v Letňanech vystaveny i spacáky a karimatky, opět s možností detailního seznámení a ozkoušení „na vlastní kůži“.

Výstava je jako každý rok prodejní a na všechny výrobky se vztahuje osmiprocentní sleva.
Otevřeno je od úterý do pátku mezi 13:00 a 20:00 a od soboty do neděle mezi 10:00 a 17:00. Výstava probíhá v červnu a červenci.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...