Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Výstava stanů láká návštěvníky

Výstaviště v Letňanech hostí od konce května další ročník Výstavy stanů. Na ploše 10 000 m² zde stojí více než 300 postavených stanů a najdete i spoustu jiného outdoorového vybavení.

  • Publikováno: 13. 06. 2013

Výstava stanů je unikátní už ve svém konceptu vystavování. Kvalitní stan nelze koupit jen podle parametrů vodního sloupce, rozměru, hmotnosti a tvaru, ale je nutné jej doopravdy vidět. Kupující díky tomu nebude nemile překvapen, že si v předsíňce neuvaří, že se mu nohy dotýkají sněhy nebo že konstrukce neumožňuje sněhu volně sklouznout dolů a stan se boří.

Každý návštěvník má jedinečnou příležitost si stan před koupí prohlédnout, případně zkusit postavit či sbalit. Na výstavě s výběrem pomohou i odborníci, kteří kvalitně a nezaujatě poradí podle potřeb kupujícího.

Tak je tomu také u spacáků ve spacákovém ležení, kde si je může před zakoupením vyzkoušet. Každý se poležením ve vybraném modelu ujistí, zda mu sedne délka a vyhovuje mumiový tvar spacáku, nebo zda preferuje spacák dekový, který je pohodlnější. Odborný personál rád vysvětlí princip samonafukovacích karimatek a nechá přítomné porovnat na vlastní tělo pohodlí pěnové, nafukovací a samonafukovací karimatky různých délek a šířek.

Kromě těchto zásadních věcí pro pobyt v přírodě nabízí výstava stanů také doplňky, které kempování či stanování zpříjemní a zjednoduší. Ke koupi jsou mimo jiné všechny druhy vařičů, kempingové nádobí, židle, stoly, ledničky, ale také praktické drobnosti v podobě ultraskladných ručníků, impregnací a svítilen.

Veškeré zboží je na místě k zakoupení s výstavní 8% slevou, pokud není u výrobku uvedena ještě větší aktuální sleva. Také letos pořadatelé Výstavy stanů doplní svoji nabídku o tzv. Outdoor-Outlet. Jde o prodej nového zboží, které ale zůstalo z různých důvodů výrobcům a dovozcům na skladě. Vzhledem k tomu, že již nejde o aktuální kolekce nebo nejsou k dispozici všechny velikostní řady a barevné varianty, je toto nové a zcela funkční zboží prodáváno za výprodejové ceny při zachování klasické dvouleté záruční lhůty. V Outdoor-Outletu se nachází široký sortiment outdoorového vybavení včetně dětského oblečení, trekkingové obuvi, membránového oblečení i praktických doplňků.

Na konci stanové uličky najdete i stánek v výtečnou asijskou kuchyní Klubu cestovatelů, kde si můžete pochutnat na polévce, hlavním jídle i zákusku. Tamtéž je situovaný dětský koutek plný molitanových kostek, kde se zabaví vaše ratolesti, pokud je přestane bavit schovávat se ve stanech a houpat se ve vystavených hamakách.

Návštěvou pražské Výstavy stanů v měsících červen a červenec se můžete kompletně vybavit na své cesty a kemping, aniž byste riskovali nákup zajíce v pytli.

Otvírací doba je v pracovním týdnu od 14 do 20 hodin, o víkendu od 10 do 18 hodin. Výstava se koná do 11. srpna v PVA EXPO Letňany. Vstupné 50,- vám bude odečteno od jakéhokoliv výrobku, který si na výstavě zakoupíte, a vstupenka vám zůstane platná na všechny další vstupy, příp. ji můžete někomu darovat, neboť je přenosná.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...