Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Výstava stanů jako zkušebna v Česku dostupných značek

Již potřinácté se v Praze koná výstava stanů. Své brány otevřela 1. června a potrvá až do konce července.

  • Publikováno: 19. 06. 2010

Jedinou změnou u této tradiční akce oproti minulým ročníkům je místo konání – výstava se přemístila do Průmyslového paláce na holešovické Výstaviště.
Výstava je samozřejmě zdarma, stejně tak jako parkování přímo před vstupem.

Na výstavě má každý možnost si prohlédnout nebo postavit některý z širokého výběru stanů téměř všech značek dostupných na českém trhu.
V nabídce je více než 200 základních turistických stanů, stanů do náročnějších podmínek i stanů celosezónních expedičních. Samozřejmostí jsou i velké rodinné stany a levnější stany, které lze využít pro příležitostné kempování, na vodu či letní festivaly.
S výběrem rádi odborně poradí zaměstnanci, samozřejmostí je možnost zvolené stany postavit.

Součástí výstavy je také spacákové ležení, kde si zájemce může vyzkoušet, který spacák a karimatka se nejlépe hodí na jeho postavu, a Outdoor-Outlet, kde si můžete vybrat nějaké pěkné oblečení, pohodlnou obuv nebo funkční prádlo.
Všechno zboží je navíc s minimální slevou 8%, většina však má slevy ještě větší a nejvyšší slevy v Outdoor-Outletu jsou až 80 %.

Otevřeno je od pondělí do pátku mezi 12:00 a 20:00 a o víkendu mezi 10:00 a 17:00.

www.VystavaStanu.cz
www.Outdoor-Outlet.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...