Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vykoledujte si zábavu! Moře vstupenek o velikonočních prázdninách v Aquapalace Praha

Pokud během velikonočních prázdnin od 17. do 21. dubna navštívíte Aquapalace Praha, můžete se zúčastnit v rámci bohatého animačního programu celé řady soutěží o volné vstupenky. Nejenže si tak…

  • Publikováno: 17. 04. 2014

Přineste vlastnoručně malované vajíčko nebo upletenou pomlázku – odměnu v podobě volné vstupenky získají ty nejlepší velikonoční výtvory, které navíc budou vystaveny přímo v Aquapalace Praha i pro zraky dalších návštěvníků.

Vlastní animace začínají vždy v 10.45 hod. a končí v 17 hod. Připraveny jsou soutěže a vodní hrátky pro nejmenší, teenagery i dospělé. Probíhají v Paláci pokladů, u bazénu s vlnobitím nebo přímo v něm. Těší se na vás tým animátorů, s nimiž si nejen zahrajete, ale i zatančíte a pobavíte se.

Otevřeno je po celé velikonoční svátky, vždy od 10 hodin až do 22 hodin, v pátek a sobotu dokonce až do 23 hodin. I večer se vyplatí v Aquapalace zůstat – od 21.15 se spouští dechberoucí laser show s názvem Vodní svět.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...