Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vše o zahradách na veletrhu FOR GARDEN 2014

Zveme Vás na jediný odborný veletrh v Čechách, který je zaměřený na zahradu jako celek a kde najdete firmy zastupující všechny zahradní obory.

  • Publikováno: 28. 02. 2014

Letošní soubor jarních veletrhů tradičně nabídne rozsáhlý doprovodný program především pro odbornou veřejnost – celou řadu konferencí, přednášek a workshopů. Pro návštěvníky jsou připraveny mnohé novinky, zajímavé expozice i soutěže o atraktivní hodnotné ceny. Zájemci o přednášky se mohou registrovat již nyní.

Na veletrhu FOR GARDEN nejenže najdete vše pro zahradu na jednom místě a za zvýhodněné veletržní ceny, ale narazíte zaručeně na mnoho nápadů a inspirace.

Doprovodný program veletrhu FOR GARDEN:

Trendy při tvorbě zahrad VII / 21. 3. 2014 / PVA EXPO PRAHA
Ohlédnutí za soutěží Zahrada roku 2013, biobazény a koupací jezírka v zahradách, trvalka sezóny, druhově pestré směsi.

Rodinná zahrada – spolutvůrce sídelního prostoru / 22. 3. 2014 / PVA EXPO PRAHA
Typologie rodinných zahrad, voda v zahradě, pergoly, loubí, treláže a vertikální zahrady, letničky do zahrady, živé ploty nejsou jen thuje, jiný pohled na dřeviny v zahradě, trávník v rodinné zahradě.

Prezentace programu NBL Landscape Designer 2014 CZ pro návrhy zahrad
Program NBL Landscape Designer 2014 CZ je profesionální 3D návrhový program pro zahrady, bazény a veřejnou zeleň. Program je kompletně přeložen do čestiny a k dispozici je i zkušební verze. Během prezentace budou předvedeny a vysvětleny základní pracovní postupy.

Podrobný program vč. on-line registrace naleznete zde.

Další odkazy:
Najdete na veletrhu
Jak na výstaviště PVA EXPO PRAHA
Vstupenka se slevou


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...