Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Velký zábavní park Bayern Park v bavorském Reisbachu zahajuje sezónu 2014

Bayern Park – to je dobrodružství a zábava pro celou rodinu! V letošním roce se brány Bayern Parku otevřou 12. dubna.

  • Publikováno: 29. 03. 2014

Návštěvníci mají možnosti vyzkoušet více než 80 skvělých atrakcí pro děti i dospělé, umístěných v krásném prostředí s parkovou úpravou. Na své si zde přijdou hosté všech věkových kategorií, Bayern Park je ideálním tipem pro rodinný výlet.

Pro nadcházející sezónu jsou připraveny čtyři nové atrakce:

Pirátský tábor s kapitánem Černovousem a Smutje Svenem a výprava za pokladem
Kolotoč Königsflug – krásný, velký řetízkový kolotoč v barvách Bayern Parku
Pohádková věž Thaolon – se spoustou neuvěřitelných dobrodružství
Kamenný vor Steinwirbel – atrakce pro 24 osob, kmitající na 19 m dlouhé obloukové kolejnici

V Bayern Parku je v provozu také extrémní horská dráha Freischütz se zrychlením z 0 na 80 km/h během 2,3 sec, která je svými parametry jedinečná.

Návštěvníci si kromě pořádné dávky adrenalinu mohou vybrat i klidnější atrakce, jako např. plavbu kolesovým parníkem nebo jízdu vyhlídkovým vláčkem, lákavé atrakce jsou připraveny i pro nejmenší návštěvníky. Procházka oborou k bobovým drahám, umístěným na přírodním svahu, vede kolem výběhů ovcí kamerunských, kozorohů, rysů a opiček.

Denně kromě pátku je navíc možné od 11 do 15 hodin zhlédnout ukázky sokolnického umění.

Oběd nebo malé občerstvení nabízí hned několik restaurací, ceny za teplé jídlo se pohybují kolem 6 – 7 eur. Opravdu je zapotřebí nejméně celého dne, aby návštěvník stihl objevit vše, co tento velkolepý areál nabízí!

Bayern Park je zábavní park pro celou rodinu, nacházející se u obce Reisbach asi 20 kilometrů od Landau an der Isar, ležícího u dálnice z Deggendorfu do Mnichova. Vstupné pro dospělé a děti od 140 cm je 18,50 EUR, pro děti od 100 cm 16 EUR, do 100 cm výšky je vstup zdarma. Atrakce jsou zdarma kromě dvou bobových drah, které se platí zvlášť. Aktuální otevírací doba je uvedena na webových stránkách. Návštěvníci mají k dispozici 4000 bezplatných míst k parkování.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...