Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Veletrh FOR KIDS: Vše pro miminka i školáky na jednom místě

Už podvanácté se bude v PVA EXPO PRAHA v Letňanech konat veletrh potřeb pro děti FOR KIDS. Společně s dalšími třemi veletrhy pro rodinu a volný čas otevře své brány 7. dubna a potrvá až do 10.…

  • Publikováno: 04. 04. 2016

Novinkou letošního ročníku je přesunutí veletrhu do haly číslo 1. „V současné době je na veletrh přihlášeno více než šedesát vystavovatelů. Mezi prvními přihlášenými jsou tradičně společnosti, které mají ve svém sortimentu především kočárky a autosedačky,“ říká manažerka veletrhu Hana Kovářová. Za všechny dosud přihlášené vystavovatele nabízející výše zmíněné produkty lze jmenovat například společnosti Babypoint, Depemo, Kočárky Růžový panter a další. Sortiment látkových plen budou na veletrhu zastupovat firmy Mamája , Bamboolik nebo Petit Lulu. Nezávadné a certifikované láhve nabídne R&B Mědílek nebo Free Watter. Novou kolekci dětského oblečení pro nadcházející sezónu jaro/léto představí na FOR KIDS tradičně Dita Tábor, Pletex Třebíč, Esito nebo Farmers, jejichž barevné oblečení zaujme nejen rodiče miminek, ale i školáky.

Chybět zde nebudou ani vystavovatelé nabízející kola a koloběžky, zastupovat je bude například společnost Intrea. Sportovně zaměření rodiče si zde budou moci zase vybrat z bohaté nabídky vozíků za kočárky, které budou k dostání na stánku firmy Dvě plus dvě.

Nedílnou součástí veletrhu je atraktivní doprovodný program, který letos bude více než pestrý. “Novým partnerem doprovodných programů se pro letošní rok stala Česká obec sokolská, která představí dovednosti svých svěřenců v oblasti sportovní a akrobatické gymnastiky, tance, stepu a dalších odvětvích. Ukázky budou pro diváky k vidění na pódiu ve Vstupní hale výstaviště. Další přehlídka sportů pod záštitou České obce sokolské bude potom probíhat přímo v centru dění veletrhu FOR KIDS, tedy v hale 1. Veletržní dění oživí rovněž nejrůznější hudební a pěvecká  vystoupení. Chybět nebude doprovodný program sdružení  Ulice dětem,”  vyjmenovává Hana Kovářová. Na své si zde ovšem přijdou i čerství rodiče, kteří se budou moci zapojit do ukázkových lekcí babyogy pod vedením zkušené a certifikované lektorky Lenky Gajdoštíkové. To, že s dětmi lze pracovat již od šesti měsíců a rozvíjet jejich schopnosti, ukáže zase lektorka Studia Pohybu – Cesta s Montessori Monika Němcová.

Po krátké pauze zavítá do PVA EXPO PRAHA Bibliobus nabízející možnost nejen zapůjčení knížek, ale také získání čtenářského průkazu. Pro malé řidiče bude na FOR KIDS opět připraveno dopravní hřiště a chybět nebudou ani závody čtyřkolek.

A pozor! Každý, kdo si zakoupí vstupenku na veletrh FOR KIDS, získá zdarma dětskou vstupenku do Království železnic, které se pro rok 2016 stalo partnerem veletrhů pro děti v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Vstupenka na veletrh pro děti navíc platí i pro souběžně probíhající akce – veletrhy FOR PETS, FOR TRAVEL a FOR SENIOR, takže si na své přijde opravdu každý člen rodiny. Více informací o veletrhu najdete na stránkách www.forkids.cz.

Portál Borovice.cz bude mít na veletrhu svůj táborový stánek. Až půjdete na veletrh, stavete se za námi.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...