Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Veletrh FOR KIDS – místo plné inspirace pro nastávající maminky i školáky

Přehlídka nových jarních kolekcí kočárků, autosedaček, dětského oblečení, vybavení nebo hraček, přesně tak bude vypadat 11. ročník jediného odborného veletrhu pro děti a jejich rodiče v Čechách…

  • Publikováno: 16. 03. 2015

Za dobu konání si veletrh vybudoval pozici lídra mezi podobně zaměřenými veletrhy. Každoročně jej navštíví více než 30 000 návštěvníků. Kromě expozic předních vystavovatelů v oblasti dětského vybavení si veletrh renomé vybudoval také zásluhou kvalitního doprovodného programu včetně zábavných aktivit pro nejmenší.

A na co se můžete těšit v tomto roce? Pro letošní jarní veletrh potřeb pro děti jsou připraveny nové, jarní a letní kolekce od vystavovatelů, jakými jsou například Depemo,  Babypoint, Kočárky Daniela a Eshop Baby, Špuntík.  Těšit se můžete na nové kolekce kočárků a autosedaček. Výrobky určené dětem nabídne opět společnost Dvě plus dvě. Jako každým rokem bude na výběr i široký sortiment jarní kolekce dětského oblečení českých výrobců. Maminky budou moci vybírat se širokého sortimentu plínek a nosítek, najdou řadu již osvědčených značek, které nabízí firma Mamaja, Haipa Daipa a Babynositka.cz,“ říká manažerka veletrhu Hana Kovářová.

Významné místo na veletrhu bude patřit kromě potřeb pro děti také firmám nabízející hračky, hry a potřeby pro volný čas. Vzhledem k termínu akce, která se koná začátkem jara, nebudou v Letňanech chybět ani dětské dopravní prostředky. Odrážedla a koloběžky zde budou na svých expozicích zastupovat například společnosti Yedoo  nebo First Bike. Inspiraci zde najdou také rodiče, kteří potřebují poradit se zařízením dětského nebo studentského pokoje.

Dětský koutek ocení také kojící maminky

Co by byl veletrh dětských potřeb bez dětského koutku, ve kterém budou moci maminky využít soukromí k nakrmení svých dětí. K dispozici budou maminkám a jejich dětem dětské výživy, hygienické potřeby pro miminka a batolátka, stejně jako sponzorské dárkové balíčky.  Chybět nebude ani tradiční soutěž Dětská tvář veletrhu, kterou organizátoři pravidelně pořádají ve spolupráci s fotoateliérem Jana Hozová. Kromě možnosti získat hodnotné ceny si rodiče mohou odnést profesionální fotografii na památku.

Součástí veletržního dění bude i bohatý pódiový program, ukázky jízdy a závody na čtyřkolkách i odrážedlech a dětské dopravní hřiště. Pokud vaše děti milují ságu Star Wars, neměli byste si účast na FOR KIDS nechat ujít. Oblíbené postavy z Hvězdných válek totiž osobně dorazí na veletrh a vaše děti tak budou mít jedinečnou šanci se s nimi vyfotit. No řekněte, který malý kluk by nechtěl mít fotku s Darth Vaderem?

Souběžně s veletrhem FOR KIDS se budou v PVA EXPO PRAHA v Letňanech konat také další dvě veletržní akce, takže si na své přijdou nejen rodiče, ale také senioři nebo milovníci domácích mazlíčků. Na jednu vstupenku tak můžete projít všemi třemi specializovanými veletrhy – FOR KIDS, FOR SENIOR a FOR PETS.  Více informací o veletrhu FOR KIDS najdete na stránkách www.forkids.cz nebo na stránkách www.pvaexpo.cz, kde najdete veškeré informace o celém souboru veletrhů FOR FAMILY.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...