Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V pátek 27. března budeme znát jméno nového Zlatého Ámose

Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek bude v pátek 27. března slavnostně korunovat nejoblíbenějšího učitele ČR ve školním roce 2014/2015, již 22. Zlatého Ámose.

  • Publikováno: 24. 03. 2015

Pro šest finalistů 22. ročníku ankety Zlatý Ámos organizátoři připravili třídenní program.
V hlavním městě je už ve čtvrtek 26. března přivítá předseda Poslanecké sněmovny PČR Jan Hamáček. Odpoledne si prohlédnou reprezentační prostory Pražského hradu a večer stráví exkurzí v historické budově Českého rozhlasu.

V pátek 27. března dopoledne se vrátí na Hrad, kde je v 10 hodin přijme prezident ČR Miloš Zeman. Odpoledne ve 14 hodin pak v kongresovém centru hotelu Olšanka začne klání o tituly oblíbených učitelů. Kromě Zlatého Ámose bude již tradičně dětskou porotou zvolen Dětský Ámos a na základě hlasování prostřednictvím SMS také Ámos sympaťák. Partneři ankety ČEZ a UNIPETROL ocení nejoblíbenějšího učitele chemie a fyziky a letošní novinkou je Matematický Ámos, který titul a cenu převezme od ministra Jana Mládka.

Oficiální korunovace nového Zlatého Ámose je spojena s oslavou Dne učitelů na Kantorském bále v sobotu 28. března v Národním domě na Smíchově v Praze. Ještě před tím finalisté navštíví dětský ráj v areálu zámku Berchtold.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...