Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V Milovicích vyrostl ostrov her, fantazie a poznání

Nová země plná her, zábavy, stromů, zvířat a dětské fantazie právě vyrůstá v Milovicích nad Labem. Již zkraje září se zde malým i velkým otevře jedinečný zábavně-naučný park Mirakulum.

  • Publikováno: 01. 08. 2012

Herní atrakce pro děti všech věkových kategorií, velkolepý a výjimečný hrad, kontaktní zoo s mini oslíky, venkovní amfiteátr, grilování pod širým nebem nebo lanové centrum zasazené do malebné přírodní scenérie jistě ocení nejen nejmenší návštěvníci, ale i dospělí. Na území, kde se ještě před pár lety rozprostíral nevzhledný komplex a rumiště po vojenském prostoru, tak vyrostl areál s množstvím zábavních atrakcí slibující aktivitu, hry i odpočinek, ale i prostor pro lesní pedagogiku.

Mirakulum – pohádková země zábavy a poznání myslí ve své náplni na děti od nejútlejšího věku do patnácti let. Pro děti i jejich rodiče jsou připraveny jak aktivní, tak odpočinkové zóny.

Kouzelný hrad s katakombami, obří pískoviště nebo hledání cest z přírodního bludiště se postarají o dokonalé rozptýlení i podnícení dětské fantazie. Pohádkové či kulturní chvilky bude možné strávit na divadle nebo při koncertě v kamenném amfiteátru, nejrůznější atrakce zas přilákají na vzrušující prohánění. Mirakulum s radostí splní jakékoliv přání a nabídne pestrý i různorodý živý program – hlavně o víkendech. Fascinující území nedaleko Prahy, jež je snadno dostupné autem či vlakem, budou moci malí i velcí dobývat už od začátku letošního září.

Iniciátorem a provozovatelem parku Mirakulum je společnost TR Antoš s.r.o., která má letité zkušenosti v oblasti zábavních parků a hřišť v Česku i zahraničí. Originální milovický projekt volnočasového areálu v kombinaci s chystanou naučnou lesní stezkou je u nás unikátem svého druhu a dá se očekávat, že osloví návštěvníky z blízkého i širšího okolí. Vstupné do konce letošní sezony je 100 Kč za osobu.

Zejména dospělí pak ocení dokonalé zázemí uvnitř areálu, jež poskytne mobilní a pevná občerstvení s možností posezení. V průběhu další etapy realizace parku je počítáno dokonce i s další hojně navštěvovanou atrakcí – vodním světem i unikátním ubytováním v hobitích norách. Část areálu pak bude sloužit i k objevování lesních zákonitostí a krás.

„Současně s nápadem postavit zábavný park se zrodila i myšlenka vybudovat lesní naučnou stezku a doplnit tak celý projekt o vzdělávací aktivitu. I nyní však Mirakulum nabízí množství lákadel podporujících pohyb dětí a rozvíjejících jejich fantazii. Celá myšlenka je založena na společném trávení času rodičů a dětí, mimo ruch měst, prostorem omezených hřišť nebo obchodních center. Na jednu stranu nabízíme takřka Gargantuovský svět, na druhou nezbytné technické zázemí začínající nádhernými místy na barbecue s grily na dřevěné uhlí a končící pokrytím areálu wi-fi,“ říká Jiří Antoš, investor celého projektu.

Nový park Mirakulum vzniká jako přirozená reakce na poptávku vůči aktivitám a trávení volného času v přírodě a odpovědnosti vůči životnímu prostředí. Děti dostanou dostatek příležitostí, jak se zabavit, pohrát si, rozšířit si obzory nebo se něčemu naučit. Rodiče zde naleznou prostor pro v dnešní době toliko nedostatkový odpočinek, rodinná či společenská setkávání nebo k návratu do bezstarostných dětských let.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...