Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V korunách dětské fantazie na CVVZ 2012

Letošní CVVZ se bude konat 16. – 18. listopadu 2012 v Šumperku pod heslem "V korunách dětské fantazie".

  • Publikováno: 03. 07. 2012

Na stránkách již pomalu začínají přibývat informace a především se lze na akci již registrovat. Mottem letoší CVVZ je „V korunách dětské fantazie“.

Celostátní vzájemná výměna zkušeností je místem, kde se jednou ročně dobrovolně setkávají vedoucí působící v malých i velkých organizacích, spolcích a klubech a v duchu Galénova „přátelství rozrůzněných“ porovnávají své názory a zkušenosti.

Posláním CVVZ je vytvářet prostor pro komunikaci názorových proudů v práci s dětmi a mládeží ve volném čase, vyhledávat závažná témata a společné problémy a nastiňovat jejich možná řešení, udávat směr v práci NNO, popularizovat problematiku na veřejnosti a v médiích.

Principem, který by se měl na CVVZ předávat, je respekt k dětem a k přírodě. V dětech a přírodě je spatřován partner ke spolupráci, nikoliv zdroj k ovládání, využití a vlastního uspokojení. Vážíme si sami sebe, stejně jako ostatních, svého okolí, prostředí, ve kterém se pohybujeme. Vážíme si své jedinečnosti, jedinečnosti své fantazie, respektujeme a podporujeme stejné kvality u dětí, se kterými pracujeme.

Akce je určena každému, kdo si myslí, že mu tato akce přinese poučení, dobré nápady a dobrou náladu. Je pro všechny, kteří pracují s dětmi a mládeží, ať profesně či ve volném čase, a ví, že CVVZ je akce, na které nesmí chybět. Účastnit se mohou alespoň osmnáctiletí lidé, od patnácti let je možné se na akci přihlásit s garantem.

Registrace je již otevřena a přihlásit se můžete zde. Cena při platbě do 30. 9. je 499,– Kč, při platbě do 31. 10. 549,– Kč a při platbě od 1. 11. plus hotovostní platby na místě 599,– Kč.

V letošním roce je nově vytvořen program, organizovaný do několika programových řad, které vám mohou usnadnit orientaci v programové nabídce:
Tmavě zelená – tábornictví, tábor, oddíl, schůzky
Modrá – finance, účetnictví, legislativa, řízení organizace
Žlutá – dílny, tvoření
Zelená – ekologie, příroda, cestování, turistika
Červená – pohyb, sport, tanec, akce
Oranžová – hry
Fialová – pedagogika, psychlogie, metodika
Tmavě červená – šikana, rasismus, sociální vyloučení mezi dětmi, aktuální témata
Hnědá – doprovodný program, exkurze

Nakoukněte již sami na oficiální stránky akce!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...