Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Užijte si dětský den na Vranovské přehradě

Víkendová akce s bohatou nabídkou programu a atrakcí nejen pro naše nejmenší se na Bítově v hotelu Bítov odehraje 3. - 5. června 2011.

  • Publikováno: 24. 05. 2011

Hotel Bítov se nachází v samém závěru Vranovské přehrad asi 350 metrů nad Bítovskou zátokou. Přehrada spolu s okolím představuje atraktivní turistickou oblast Znojemska a každoročně přitahuje milovníky koupání, vodních sportů a rybaření.

Dětský den se na Bítově v hotelu Bítov na Vranovské přehradě odehraje odehraje 3. – 5. června 2011. Již v pátek bude po individuálním příjezdu možnost hromadných výletů a  posezení v hotelové vinárně při sklence krásných moravských vín.

Na sobotní dopoledne jsou naplánovány vyjížďky na koních a ponících, k dispozici bude i hotelový vyhřívaný bazén s dětským brouzdalištěm a pro všechny malé účastníky s přemírou energie bude postavený skákací hrad a další atrakce.

Po obědě proběhne u hotelového bazénu dětské odpoledne, které bude zahrnovat hravé soutěže, napínavé hry, veleoblíbené lanové aktivity, proběhne i dětská diskotéka a opomenutý nezůstane ani bazén s brouzdalištěm, koně a poníci a další atrakce.
Po skončení dětského odpoledne předvede „Hraničářský pluk 6“ ve spolupráci s kluby vojenské historie ukázky vojenských manévrů.
Po celý den bude samozřejmě opět možnost hromadných i individuálních výletů.

Společná večeře proběhne oblíbenou formou „Garden party“ u hotelového bazénu a nejen pro nejmenší vzplane velká vatra a bude přichystané opékání špekáčků. Večer se účastníci pobaví na „oldies“ party diskotéce a módní přehlídce v hotelové vinárně.

V neděli po snídani bude opět možnost hromadných výletů.

Cena od 3.6. do 5.6.2011: dospělá osoba 2.580,- Kč , dítě od 2 do 10 let 1.550,- Kč, dítě do 2 let zdarma
Cena zahrnuje: 2 x ubytování se snídaní formou bufetu, 1 x večeře, 1 x večeře formou „Garden party“ u hotelového bazénu, 1 x oběd, bohatý program, atrakce, soutěže, hry, večerní program

Cena od 4.6. do 5.6.2011: dospělá osoba 1.650,- Kč, dítě od 2 do 10 let 1.050,- Kč, dítě do 2 let zdarma
Cena zahrnuje: 1 x ubytování se snídaní formou bufetu, 1 x oběd, 1 x večeře formou „Garden party“ u hotelového bazénu, bohatý program, atrakce, soutěže, hry, večerní program…

Fakultativní výlety: hrad Bítov, zámek Vranov nad Dyjí, zřícenina Cornštejn, zámek Jaroměřice nad Rokytnou, zámek Uherčice, výlety na kolech (množství cyklotras), město Znojmo, výlety lodí po Vranovské přehradě

Sportovní vyžití: venkovní vyhřívaný bazén s dětským brouzdalištěm, stolní tenis, hotelové minifitnes, přírodní hřiště – volejbal, fotbal, turistika, cykloturistika, nově zřízený a otevřený zvířecí koutek (pod parkovištěm k hradu Bítov)


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...