Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Trapsavec - literární soutěž nejen o trampingu

Již 44 let trvající literární soutěž Trapsavec je určena pro všechny, kdo rádi píší povídky či básně věnované nejen trampování, ale toulání přírodou, sjíždění řek či lezení po skalách. Uzávěrka…

  • Publikováno: 22. 01. 2018

Soutěž probíhá tak, že každý rok je poslední únorový den uzávěrka a vyhlášení výsledků probíhá poslední květnový víkend na slavnostním Ohni Trapsavce. Oheň Trapsavce se koná pokaždé na jiném místě, v jiné části republiky, aby kamarádi, co se na něj sjedou, poznali nové kraje. V minulosti se konal například na Brdech, u Šternberka, v Přebudově u Nepomuka, ve Strážku na Moravě, na Hořině poblíž Hradce u Stoda nebo nedaleko Ledče nad Sázavou.

Jestli chcete o Trapsavci dozvědět více, navštivte stránky www.trapsavec.cz, případně se podívejte na fotky z minulých ročníků v galerii na rajčeti – rok 201620152013.

Soutěže se mohou účastnit mladí i méně mladí, důležité je poslat svoje dílko odpovídající následujícím parametrům včas pořadatelům soutěže.

PROPOZICE PLATNÉ OD ROKU 2017

– Soutěž je tematicky zaměřená na práce zasvěcené přírodě, trampování a toulánípo zemi, skalách i vodě.

– Soutěží se v těchto kategoriích:

– OLDPSAVCI – PRÓZA a OLDPSAVCI – POEZIE (V těchto kategoriích soutěží ti, kteří získali v soutěži tři a více cen, z toho aspoň jednu nad 23 let)

– NAD 23 LET – PRÓZA a NAD 23 LET – POEZIE (V těchto kategoriích soutěží ostatní v době uzávěrky starší 23 let)

– DO 23 LET a PRÓZA- DO 23 LET – POEZIE (v těchto kategoriích soutěží psavci v době uzávěrky mladší 23 let). Pokud se v kategoriích do 23 let nesejde dostatek příspěvků, budou autoři soutěžitv kategorii nad 23 let a nejlepší práce získá Malého Trapsavce- Nejlépe ohodnocená práce bez rozdílu kategorie získává hlavní cenu- ZLATÉHO TRAPSAVCE

– Každý účastník může do soutěže zaslat maximálně tři povídky a maximálně tři básně. Omezení délky prací je 1800 slov (podle údajů textového editoru – Word, OpenOffice atd).

Své práce posílejte na kontaktní e-mail: soutez.trapsavec@seznam.cz. Touto cestou vám bude doručeno zpátky zvadlo na slavnostní oheň s vyhlášením výsledků.

Uzávěrka soutěže Trapsavec je o půlnoci 28. února.

Kompletní propozice a kontakty najdete na www.trapsavec.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...