Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Tajuplný balík z Afriky

V papírové krabici, která vypadá jako poštovní balík se spoustou exotických razítek, je uloženo pět poutavě vyhlížejících figurek - Kiumbů. Kromě nich je v krabici kniha vyprávějící jejich…

  • Publikováno: 12. 10. 2010

Tajuplný balík z Afriky je balík plný překvapení, který určitě nadchne nejenom děti, pro které je primárně určen.

Krabice obsahuje knihu, která vypráví tajuplné příběhy Kiumbů a jejich dětských přátel, a hru Kiumbiáda, která je určena především dětem od 7 do 11 let.

Kiumbové se jmenují Hliněnka, Kovák, Voděnka, Stromouš a Ohnivec a hrozně rádi si hrají a vyprávějí. Děti si s nimi mohou hrát samostatně nebo podle pravidel Kiumbiády. Figurky Kiumbů jsou velmi příjemné na dotek, vyrobeny byly ručně osekáním a vyřezáním z mastku a natřené jsou certifikovanými netoxickými barvami.

Jedná se o jednoduchou hru určenou především dětem, ale také jejich rodičům. V podstatě jde o soutěž pěti Kiumbů a vyhraje ten, kdo jako první dostane potřebný počet bodů. Háček je v tom, že nikdo neví, kdo hraje s jakým Kiumbem.

Hračka je primárně určena pro děti, které už umí samy číst, Kiumbové se ale bude líbit i mladším dětem, které si mohou hrát s figurkami Kiumbů, oblékat je do přiložených pyžámek a ukládat je do pelíšků v krabici, zatímco jim rodiče budou číst o dobrodružstvích, které s Kiumby zažili Márinka a Véna.

Kniha i hra zasvěcují děti do základních principů přírody a ukazují, že všechny věci, které kolem sebe vidíme (voda, déšť, potok, oheň, vítr, hory, skály, kameny v potoku, stromy, kov atd.), mají v sobě kouzlo a hlavně život.

Kiumby vydalo občanské sdružení ShineBean, které podporuje děti a jejich rodiče či pěstouny v Keni. Zakoupením hry tak nejen potěšíte své děti, ale i podpoříte dobrou věc.

 

www.kiumbove.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...