Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Světem k dětem – oslava Dne dětí

Poslední květnová sobota bude od 10 do 15 hod. v Karlínském Spektru DDM hl. m. Prahy patřit dětem a oslavám jejich svátku. Oslavme společně s celým světem Den dětí a užijme si přitom spoustu…

  • Publikováno: 22. 05. 2015

V sobotu 30. května bude v Kaizlových sadech pro děti a jejich rodiče připraven program, ve kterém se vydají napříč celým světem ke všem dětem a podívají se, jak tento mezinárodní svátek slaví. Poznají, jak žijí lidé i v těch nejvzdálenějších oblastech, jak si tam děti hrají, co dobrého jedí a jak se oblékají. Pro děti je připraveno divadelní představení Příběhy z džungle, všichni si pak zatančíme v rytmu afrických bubnů skupiny Emongo či mexické kapely Mariachi. Poslechneme si i tradiční irskou hudbu a podíváme se, jak vypadá irský tanec.

Nakonec se ale zase vrátíme k nám domů a ještě si zařádíme na nafukovacím hradě, trampolíně a vyzkoušíme si skákací boty. Vstup na akci je volný, zasoutěžit si s námi mohou všichni návštěvníci, kteří se do Kaizlových sadů vydají.

Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy je největším volnočasovým střediskem v Praze, jehož zřizovatelem je hlavní město Praha. V rámci Domu dětí a mládeže pracuje přes 500 zájmových kroužků a 6 otevřených klubů pro mládež. Další jeho činností je pořádání letních, zimních a příměstských táborů, akcí pro širokou veřejnost, soutěží, mezinárodních a vzdělávacích aktivit.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...