Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Stránky pro cyklisty

Při plánování svých letních putování a výletů na kole jistě využijete celou řadu zajímavých serverů věnujících se této tématice.

  • Publikováno: 15. 07. 2014

Přímo na Borovici najdete katalog ubytování vhodného pro cyklisty. Tato ubytovací zařízení se nachází v blízkosti cykloturistických tras a často jsou vybavena i úschovnou kol apod. Více informací zde www.borovice.cz/ubytovani/pro-cyklisty.

Na zahraničním webu www.bikemap.net najdete databázi cyklomap nejen z České republiky, ale i ze zahraničí. U každé trasy se automaticky zobrazuje délka, výškový profil, povrch a typ kola, pro které je trasa určena. Vybrat si můžete mezi oficiálními trasami a těmi vytvořenými samotnými uživateli, svoji trasu sem můžete tak přidat i vy. S sebou si pak můžete mapu trasy vzít v mobilu, gps navigaci či klasicky tištěnou.

O databázi cyklistických výletů je doplněna podobná česká stránka www.cykloserver.cz. Navíc se zde dočtete o aktualitách a zajímavostech ze světa cyklistiky i o pořádaných akcích.

Kalendář akcí a články o cyklosvětě najdete i na webu www.nakole.cz. Tady také najdete bazar kol, informace o knihách pro cyklisty, nejrůznější cyklozájezdy pořádané do zahraničí, soutěže, blogy a diskuze i seznamku. Proč jet na cyklovýlet sám?

Reportáže z terénu doplněné fotografiemi a odkazy na online mapy nabízí stránka www.bikeandride.cz. Tento web může být také užitečným pomocníkem při výběru nového kola, nabízí totiž celou řadu recenzí. Pro odlehčení se můžete pobavit u vtipných i zajímavých videí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...