Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Sportovní a zájmové kolektivy u moře

Již tradičně se různě zájmově zaměřené kolektivy vydávají za aktivním odpočinkem k moři, aby tam zažily dovolenkové dny tak trochu jinak.

  • Publikováno: 08. 02. 2011

Cílem je načerpání nových sil mezi pracovním vypětím, a to buď sportovním režimem, profesionálním soustředěním nebo jen klidným sluněním bez nutnosti starat se rodinu a děti.

Pro skupinové pobyty je vždy důležité kvalitní zázemí v ubytování a výběr destinace skýtající množství nejrůznějšího vyžití. Většina vedoucích kolektivních pobytů volí dobře vybavené chorvatské kempy, protože splňují vše výše uvedené, zaručí hostům uvolněnou pohodu a navíc vynikají svou cenovou dostupností.

Prodejní asistentka cestovní kanceláře, která se na tyto pobyty specializuje, uvádí, že jejich kapacity využívají jak skupiny z mateřských, základních i středních škol často doprovázené rodiči, tak sportovní kluby aerobicu, fotbalu, tenisu, cyklistů, zumby, volejbalistů, basketbalistů či lyžařů.

„V kempech si kolektivy užijí nejvíce, mají k dispozici kvalitní sportovní areály a přitom mají k sobě při ubytování v karavanech či mobilních domech blíže,“ uvádí Andrea Limberková z cestovní kanceláře CHERRY TOUR s. r. o.

Typickým kolektivním zájezdem jsou kolektivy dětí, které vyráží na tyto pobyty v doprovodu jednoho nebo obou rodičů. Ráno dětem začíná výukový či tréninkový program a rodiče si odchází k moři vychutnat čas bezstarostného volna. K večeru naopak vychovatelé či trenéři předají dětičky zpět rodičům a všichni jsou tak spokojeni.

Mezi absolutní špičku v evropského campingu patří Bijela Uvala. Luxusní kemp rozprostírající se na ploše více než 50 hektarů najdete na Istrijském poloostrově, pouhé 4 km jižně od města Poreč v Chorvatsku.

Tato destinace skýtá vskutku nevšední sportovní a kulturní možnosti. Není divu, že sem jezdí i Chorvatská reprezentace na svá soustředění. Probíhají zde turnaje v tenisu, volejbalu, fotbalu, ale také v lukostřelbě. Již dvanáct let kolektivy využívají k ubytování karavany cestovní kanceláře CHERRY TOUR v kempu Bijela Uvala.

Dalšími velice oblíbenými místy pro kolektivní pobyty jsou kemp Zablaće v Bašce na ostrově Krk, kemp Park Soline v Biogradu na Moru a také kemp Jezera Lovišča na ostrově Murter.

Karavany jsou ideálním typem ubytování nejen pro kolektivy.
Klienti zde zažijí nestandardní dovolenou za přijatelnou cenu, navíc volné dny tráví v přírodě. Posezení v kempu se skupinou kamarádů pod noční oblohou tak zůstává nezapomenutelným zážitkem.

CHERRY TOUR
nově nabízí také pobyty v čím dál víc oblíbených mobilních domech neboli mobilhome, příp. mobilheim. Jedná se o prostorný domek s kompletním vybavením pro 4-7 osob. Klimatizované domky umístěné jen kousek od moře disponují vlastní kuchyní i sociálním zařízením.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...