Přidat inzerci

Facebook

Navigace


ŠIKLŮV MLÝN ZAHAJUJE SEZÓNU KŘESTEM BIZONÍHO MLÁDĚTE

Poslední červnový víkend se opět po roce otevřou brány Šiklova mlýna ve Zvoli nad Pernštejnem. A že to tento rok bude stát opravdu za to.

  • Publikováno: 25. 06. 2014

Těšit se můžete na novou Velkou zvířecí show, nový Active park a hlavně se bude vybírat jméno pro nové bizoní mládě, které se narodilo jen týden před samotným otevřením.

A právě v sobotu odstartujeme soutěž o nejlepší a nejoriginálnější jméno pro bizoní přírůstek. Přijeďte se na bizoňátko podívat, jaké jméno by mu slušelo nejvíce. Navrhnout jméno může každý z Vás a to přímo na stránkách www.sikland.cz. Výherce získává celodenní výlet do Šiklova mlýna s občerstvením a atrakcemi v hodnotě 3 000 korun. Soutěž potrvá do 15. července 2014.

Spolu s novým doprovodným programem uvidíte i westernovou show, premiéry všech divadel i ohňové show a také odstartuje sezóna dětských letních táborů, senior táborů a především dovolené pro celou rodinu. Samotný den se ponese ve slavnostním duchu a večer nebude chybět velkolepé vyvrcholení s oficiálním zahájením sezóny.

V sobotu v 10 hodin dopoledne slavnostně vstoupí Šiklův mlýn do letošní sezóny. Všichni společně shlédnou a užijou si premiéru divadelních představení, a to jak humorné představení tak i tragický příběh z divokého západu, tajit se bude dech u kaskadérských kousků a pyrotechnických efektů, každý se nadchne krásou zvířat divokého západu a poprvé také uvidí novinku pro letošní sezónu VELKOU ZVÍŘECÍ SHOW. Pokud jste si někdy položili otázku, co asi nosili lidé v té době na sobě, kdo bydlí v domečcích v městečku, které tak dobře známe nebo co se tehdy odehrálo při nejslavnější přestřelce na divokém západě, všechny tyto otázky Vám budou formou zábavných představení zodpovězeny.

Protože zábavy není nikdy dost, letošní Slavnostní zahájení je spojeno s již čtvrtým ročníkem Westernového motosrazu. Opět na návštěvníky čeká spanilá jízda více jak 500 krásných strojů i soutěž o nejdrsnějšího motorkáře. Den tak budou doplňovat soutěže nejen pro motorkáře ale také rocková kapela.

Samozřejmě po celý den budou pro děti i dospělé otevřeny atrakce, jako je elektrický býk, rýžování zlata, lukostřelba, jízda na koni nebo jízda vláčkem Union Pacific. Je-li libo trocha adrenalinu, dospělí i děti se mohou vyřádit na čtyřkolkách nebo absolvovat adrenalinovou jízdu v bojovém vozidle pěchoty na offroadové dráze. Zde si také můžete zahrát discgolf.

Novinka pro letošní rok je zbrusu nový Active park s různými lanovými překážkami a prolézačkami. Celý den vygraduje ve 21 hodin ohňovou show a slavnostním megaohňostrojem. Od soboty také začíná NONSTOP prázdninový provoz obou areálů v Dolní Rožínce Strašidelného zámku Draxmoor a Fotoparku Krokodýl.

Více informací na tel.: + 420 566 567 400


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...