Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Šiklův mlýn představí na Den dětí zcela novou westernovou show

Nevíte, kde s dětmi letos oslavit Den dětí? Zkuste Den dětí v největším přírodním zábavním areálu, Šiklově mlýně. Dopřejte jim den plný zábavy a soutěží o krásné ceny.

  • Publikováno: 22. 05. 2015

Na děti ale i na rodiče čeká jedinečná westernová show, která všechny nadchne zajímavým a poučným příběhem, krásou koní, drsností kovbojů a zábavnými kousky zvířátek. Nebude chybět ani humorné divadlo s koňmi, kaskadéry a pyrotechnickými efekty. Děti i dospělí jistě ocení prohlídku zooparku nebo indiánské vesnice. Děti do 12 let mají vstupné zdarma. Spojte svůj výlet s návštěvou strašidelného zámku Draxmoor, který je vzdálen pouhé 3 km od Šiklova mlýna.

Neděle 31. 5. je na Šiklově mlýně věnována především těm nejmenším návštěvníkům. Jako každý rok čeká děti ale i jejich rodiče Den dětí plný zábavy a netradičních zážitků. Den dětí zahájíme již v 10 hodin na náměstí westernového městečka. Budete moct navštívit indiány v indiánské vesnici, v obchůdcích se suvenýry si zakoupit nějakou drobnost na památku a občerstvit se na několika místech v městečku. V 13:30 bude v amfiteátru představena nová westernová show se zajímavým a napínavým příběhem a humorné představení z divokého západu. Aby se děti ani chviličku nenudily, budou po celém westernovém městečku k dispozici desítky zábavných atrakcí. Můžete rýžovat zlato, projet se na koni, vyzkoušet si lukostřelbu nebo se projet vláčkem Union Pacific. Po celý den se bude soutěžit o hezké ceny. Zapište si tedy do kalendáře 31. 5. Den dětí na Šiklově mlýně.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...