Přidat inzerci

Facebook

Navigace


S dětmi v létě do Hotelu Bára na Benecku

Zveme vás do hotelu, kde se všichni cítí vítáni a děti jsou tu okamžitě jako doma! V našem hotelu se nenudí velcí ani malí ! Pro tatínky nabízíme sportovní vyžití, pro maminky wellness a bazén,…

  • Publikováno: 10. 06. 2015

V hotelu je široké zázemí pro zábavu uvnitř i vně hotelu, krásná příroda  a velice příjemný personál. V některých  prázdninových termínech také probíhají animační pohádkové pobyty. Skvělé zázemí a zábava pro všechny – rodiny i skupiny s dětmi. Mimo léto nabízíme také skupinové pobyty s kvalitními službami za velmi výhodné ceny.

Hotel je vhodný také pro skupinové pobyty

Hotel Bára je rodinný hotel, který je zcela nově zrekonstruovaný, s krásným umístěním uprostřed klidné přírody, s nezapomenutelným výhledem a skvělým vybavením pro pobyty s dětmi a rodinné rekreace. Ubytování v nově zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV na pokoji. Vlastní dva oddělené prostory restaurace, kde je celodenně podávána strava a skupinám pitný režim. Celodenní bar s možností zakoupit občerstvení, kávové speciality a míchané nápoje. Pro skupinové pobyty nabízíme nově oddělenou společenskou místnost s parketovým povrchem, zrcadlovými stěnami, vhodnou jako tělocvičnu či učebnu. Kulečník fotbálek, pinpong, TV, video a oddělení pro výtvarné a jiné činnosti.

Ubytování pro skupiny v samostatné části hotelu. Vlastní lyžařský vlek u hotelu, nové venkovní hřiště, tábořiště. Hotel leží na klidném místě uprostřed přírody, přesto pouze 5 min pěší chůze od centra Benecka. Objekt je v létě dobře dostupný autem i autobusem. V zimě pouze autem, doporučujeme sněhové řetězy.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...