Přidat inzerci

Facebook

Navigace


RVVZ 2011 v Šumperku

Šumperské víkendové setkání vedoucích, instruktorů a ostatních lidí, kteří pracují s dětmi a mládeží, se kvapem blíží. Programů je zatím přihlášených 43, účastníků 72.

  • Publikováno: 27. 03. 2011

Účastníky čekají semináře, dílny, nápady a prostě vše, co je možné použít pro činnost v dětských kolektivech. Plus zlepšení spolupráce mezi oddíly v okolí.

Místo: ZŠ Šumavská 21, Šumperk
Termín: 8. – 10. 4. 2011
Cena: předem 250,- a na místě 300,- (zahrnuje stravu, ubytování i program)
Organizátor: Oddíl T. O. Kamarádi

Kromě doprovodného programu je připraveno několik seminářů, dílen a výměn, které proběhnou převážně v sobotu, ale i v pátek večer. Jejich popis a časový harmonogram najdete na webových stránkách. Jejich časový rozvrh je uveden proto, abyste si mohli vybrat kombinaci, která vám bude nejvíce vyhovovat. Je sice ještě možné, že dojde v tomto rozvrhu k nějakým změnám, ale většina by měla zůstat zachována.

Program bude rozdělen do několika tematických bloků:
Zelená řada – ekologická řada, poznání
Červená řada – hry a činnost v oddíle
Žlutá řada – tvořivost
Modrá řada – jak na to, výchova v oddíle, papírování, peníze, psychologie
Oranžová řada – doprovodný program

Jednotlivé programy proběhnou v pátek večer, během soboty (dopoledne, odpoledne a večer) a neděle dopoledne. Účastník si tak může vybrat, kterého programu a kdy by se chtěl zúčastnit. Klasické přihlašování programů jako na CVVZ nebude. Vyvěšen bude pouze časový harmonogram programů a jejich zaměření na nástěnce. Zájemce se zapíše do příslušného seznamu. Celý seznam a čas konání jednotlivých programů bude také k nahlédnutí na internetových stránkách RVVZ. Délka jednotlivého programu bude 90 minut.

Burza tábořišť a nápadů poskytuje možnost nabídky vašich tábořišť, postavených táborů, základen nebo chat ostatním oddílům. Využít můžete poskytnuté nástěnky a samozřejmě je možné využít i webové stránky.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...