Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přijďte si vybrat letní tábor na veletrh FOR KIDS

TÁBORY JSOU IN - to je název expozice, kterou najdete od 7. do 10. dubna na veletrhu FOR KIDS v Praze-Letňanech. Na této táborové expozici se můžete inspirovat, na jaký tábor dítě poslat a…

  • Publikováno: 05. 04. 2016

Jsou tábory ještě in?

I přes tisíce jiných lákadel pro děti jsou letní tábory pořád velmi oblíbenou náplní letních prázdnin. Na takovém pobytu s partou vrstevníků pod vedením nadšených vedoucích se dítě může mnohému naučit a odnést si řadu nevšedních zážitků. Široká nabídka typů i jejich zaměření ale přivádí mnohé rodiče k otázce, jak a kde tábor vybírat. Táborová expozice na veletrhu FOR KIDS nabídne po čtyři dny možnost zeptat se na cokoliv přímo pořadatelů letních táborů.

Osobní kontakt s pořadatelem pomůže při výběru

Při výběru letního tábora je potřeba hledět nejen na jeho  termín, cenu a zaměření, ale také si zjistit reference na pořadatele. Zejména v případě výběru tábora, kam máte dítě poslat poprvé a často na více než týden, je osobní kontakt s pořadatelem leckdy vhodnější.

Dílničky pro nejmenší i šance vyhrát poukaz na tábor

Letošní výstavní plocha Tábory jsou in představí opět řadu pořadatelů táborů. Děti bez hranic jsou tradiční pořadatel letních táborů, z nichž je hned několik pro rodiče s dětmi. Další jejich specialitou jsou záchranářské tábory. Agentura Tapaza nabízí širokou škálu klasických i specializovaných táborů od tanečních po army. CK Topinka má v nabídce specializované tábory včetně adventure, military a táborů u moře, právě u jejich stanoviště mohou návštěvníci vyhrát poukaz nebo slevu na tábor. 4camps, to jsou netradiční tábory pro moderní děti – natáčí se zde videa, učí se počítačovým dovednostem a na některých je trocha času věnována i hraní PC her. Agentrua 7 je další, která nabízí širokou škálu táborů nejrůznějšího zaměření a typu, baby campy, DJ camp, taneční i sportovní.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...