Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Prahou plnou strašidel 2012

Osmadvacátý ročník závodu proběhne 7. ledna 2012 večer v ulicích staré Prahy. Změří schopnost orientace ve městě, u mladších vyzkouší odvahu a všem zajistí příjemně strávené odpoledne.

  • Publikováno: 25. 12. 2011

Závod Prahou plnou Strašidel se bude konat v sobotu 7.1.2012 od 14:00 opět na hřišti u Tyršova domu. Soutěžit budou tříčlenné hlídky oddílů a hlídky veřejnosti (dvou až pětičlenné), závod je určen i pro rodiny s dětmi. Letos bude opět otevřena kategorie dospělí, kde si budou moci porovnat svoje síly oddíloví vedoucí a dospělí jedinci z řad veřejnosti.

Závod spočívá v luštění šifer, hádanek a hledání strašidel na Starém Městě pražském. Můžete přijít závodit a poměřit své síly s ostatními, vyzkoušet si, jestli dokážete to, co děti ze skautských oddílů, nebo se jen podívat na strašidla, která se skutečně objeví v ulicích staré Prahy.

Registrace závodníků začíná ve třičtvrtě na dvě na venkovním hřišti Sokola v Tyršově domě na Újezdě; adresa Tyršova domu: Újezd 450, Praha 1 (zastávka tramvají 12, 22 a 23 Hellichova – na hřiště se vchází buď z Kampy nebo z ulice Všehrdovy). Závěr závodu a vyhlášení výsledků se bude konat tamtéž od půl sedmé večer.
Samozřejmě nebude chybět ani doprovodný program v podobě ohňové show a šermířského vystoupení a vyhlášení nejlepšího strašidla MISS Huhula 2012, které již dvakrát po sobě vyhrál Řezník a cukrářka.

Závod Prahou plnou strašidel pořádá každoročně Junák – svaz skautů a skautek ČR, od roku 2006 za spolupořadatelství Městské části Praha 1. Startovné je 60,– Kč na hlídku.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...