Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Pozvánka na veletrh FOR TOYS

Léto uteklo jako voda, přišel podzim a pomalu se blíží zima a s ní i další Vánoce. Děti už mají jistě jasno, co si budou přát od Ježíška. Pokud mu chcete pomoci, přijďte na veletrh FOR TOYS.

  • Publikováno: 28. 09. 2015

Ve dnech 8. – 11. října proběhne v PVA EXPO v Letňanech již šestý ročník veletrhu hraček a vybavení pro děti FOR TOYS. V loňském roce branami výstaviště prošlo přes 46 tisíc návštěvníků. Byly jim nabídnuty novinky ze světa hraček a her, poradenství oborových programů, odborný doprovodný program a prezentovaly se přední firmy z oboru.

A nejinak tomu bude i letos. V rámci veletrhu mají návštěvníci možnost zhlédnout řadu zábavných pódiových vystoupení, mohou se zapojit do řady soutěží během veletrhu i v rámci expozic samotných vystavovatelů.

Současně s veletrhem FOR TOYS budou probíhat i veletrhy FOR GAMES, zaměřeným na novinky z herního trhu, a FOR BABIES určený především pro nastávající rodiče a rodiče batolat a malých dětí. Výbavičky, autosedačky, chůvičky, monitory dechu – to vše a ještě mnohem víc bude k dispozici v PVA EXPO v Letňanech.

Areál výstaviště bude otevřen od čtvrtka 8. 10. do neděle 11. 10. Základní vstupné činí 180 Kč, k dispozici jsou pochopitelně i rodinné vstupenky, slevy pro děti a školní skupiny.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...