Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Poslův Mlýn láká školy v přírodě i milovníky české krajiny

Pokud máte rádi krásnou českou přírodu, seznamte se s nabídkou Rekreačního střediska Poslův Mlýn v Doksech, který stojí na břehu Poselského rybníka s nádherným výhledem na hrad Bezděz.

  • Publikováno: 18. 10. 2011

V jeho okolí najdete překrásnou přírodu, klid, množství cyklostezek a turistických tras.

Díky své poloze, vybavení a cenové dostupnosti je objekt ideální pro školy v přírodě, dětské tábory, adaptační kurzy středních škol a gymnázií, sportovní a taneční soustředění a dětské skupinové rekreace.

Objekt je bezbariérový, v některých budovách lze ubytovat i zdravotně handicapované klienty ze Speciálních základních škol apod.

Středisko je po důkladné rekonstrukci a nabízí svým malým i velkým hostům vkusně a pohodlně zařízené pokoje i chatky.

Pro menší děti (MŠ či I. stupeň ZŠ) nabízí objekt několik budov s možností mít děti ubytované na jedné chodbě s výbornou možností hlídání a pro větší děti budovy, ve kterých vždy 2 pokoje mají sociální zařízení na chodbě.

Pro pedagogický doprovod dětí jsou k dispozici i apartmány s vlastním sociálním zařízením, ložnicí, obývacím pokojem, kuchyňským koutem a TV se SAT.

V objektu se nachází 2 restaurace s celodenním stravováním (vyhovíme i dietním požadavkům hostů – bezlepková dieta, vegetariánská strava apod.), TV s bezbariérovým přístupem, 2 dětské herny s PC a TV s DVD, 2 tělocvičny, zrcadlový sál, 10 vybavených učeben, klubovna s krbem a posezením.

Dále středisko nabízí 3 dětská hřiště s pískovištěm a prolézačkami, trampolíny, 3 fotbalová a 2 volejbalová hřiště, koše na basketbal, pingpongové stoly vnitřní i vnější, obří šachy, ruské kuželky, venkovní terasy s příjemným posezením, několik ohnišť s posezením, vlastní písčitou pláž, půjčovnu společenských her a sportovních potřeb, úschovnu kol, několik venkovních párty stanů.

V celém objektu je volně dostupné připojení k internetu pomocí WIFI.

Ideální objekt pro aktivity dětí nabízí pro sezonu roku 2012 několik balíčků služeb pro školy v přírodě.

Kromě klasické nabídky, zahrnující ubytování včetně rozšířené plné penze (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, pitný režim) a možnosti využití všech nabízených služeb střediska (učebny, herny, tělocvična, hřiště apod.), nabízí i rozšířené varianty. Ve spolupráci s renomovanou agenturou, specializující se na pobyty pro školy, nabízí kompletní zajištění škol v přírodě tzv. na klíč či jednodenní zážitkové programy pro zpestření „klasických“ škol v přírodě.

Jako učitelé a ředitelé máte svých starostí víc než dost a přece chcete žákům a studentům dát i něco navíc. Nabízí se vám profesionální servis, kreativní a dynamický tým, který vytvoří v Rekreačním středisku Poslův Mlýn v Doksech tu pravou atmosféru pohody plnou zážitků a jen těch nejlepších dojmů. Čekají vás celopobytové hry a aktivity, výlety, exkurze, zážitkové programy, zábava, sport a to vše s dohledem profesionálních instruktorů, zdravotníka a nočního vychovatele.

Velkým lákadlem pro pobyt v Poslově Mlýně je i množství výletů v jeho okolí – hrad Houska, Bezděz, Kokořín, Sloup v Čechách, zámek Zákupy, zámek Lemberk, pláž Máchova jezera s možností výletů lodí, aquazorbingu a spoustou atrakcí pro děti i dospělé.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...