Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Plavky nebo brusle? V Ústí nad Orlicí využijete obojí

Jarní prázdniny jsou za dveřmi a jedním ze zaručených způsobů, jak zabavit děti, je návštěva aquaparku nebo zimního stadionu. V Ústí nad Orlicí zvládnete vše na jednom místě!

  • Publikováno: 29. 01. 2015

Rekreační centrum Tepvos vás zve na návštěvu. Ať už přijdete s plavkami, nebo s bruslemi, zábavu si zde zaručeně užijete. Na výběr máte z mnoha možností. Pokud si vyberete krytý plavecký bazén, budete jistě překvapeni technologií slané vody bez standardního chlórování, která je zde používána. V budově bazénu můžete po sportovním výkonu navštívit občerstvení s posezením s výhledem do haly plaveckého bazénu.

V roce 2013 byla v centru provedena rozsáhlá rekonstrukce sauny, takže si můžete dopřát příjemné prohřátí celého těla v suché finské sauně a následně využít ochlazovací bazén s ledovou vodou z hloubkového vrtu. Pro vyznavače wellness jsou připraveny i masáže.

Když se vás zmocní chuť si zabruslit a po ruce není žádný zamrzlý rybník, přijde vhod zimní stadion. Brusle si zde můžete nechat nabrousit a hned na to se prohánět po kluzišti. Kdo by si chtěl zahrát hokejový turnaj s partou kamarádů, může si nechat vyhradit celý stadion pro sebe. A ani v letních měsících neleží areál ladem, je hojně využíván na in-line hokej, bandy hokej a florbal.

V létě se zároveň můžete zchladit v aquaparku s atrakcemi nejen pro děti, ale i pro dospělé. Tobogán, skluzavka, vodní chrliče, vodní hřib, beach volejbalový kurt, stolní tenis, vodní fotbal, Aquazorbing, prolézačky, skákací hrad… To vše a ještě mnohem víc na vás čeká v rekreačním centru Tepvos.

Ať je léto nebo zima, v Tepvosu je vždycky prima!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...