Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Plavecký areál Jedenáctka

V červnu letošního roku byl na pražském Chodově, jen 4 minuty od Obchodního centra Chodov, otevřen nový plavecký areál Jedenáctka VS. Vyzkoušet ho můžete i díky naší nové soutěži o volné…

  • Publikováno: 28. 07. 2014

Pojďte tedy soutěžit o vstupenky do Plaveckého areálu Jedenáctka VS. Stačí správně zodpovědět na tři otázky zde, napsat nám svoje kontaktní údaje (abychom vám mohli poslat vstupenky) a pak jen věřit, že vyhrajete :-).

Průběžně během července a srpna budeme losovat celkem 10 výherců, přičemž každý dostane 4 dětské hodinové vstupenky. Soutěž běží až do 29.8.2014.

Plavecký areál nabízí vyžití nejen rodinám s dětmi či seniorům, ale i kondičním plavcům. Klasický 25 m dlouhý plavecký bazén je k dispozici ve všední dny již v brzkých ranních hodinách od 6.30 hod. a v provozuj je až do 21.00 hodin. Děti určitě ocení 42 metrů dlouhý tobogán, zatímco rodiče a prarodiče mohou relaxovat ve víceúčelovém bazénu s vířivkou, divokou řekou a perlivými lůžky. Pro příznivce saun či prohřátí jsou zde aroma a finská sauna v uzavřeném zázemí s parní lázní a také s velkou odpočívárnou.

Ojedinělá v České republice je hala Dětského plavání, která nabízí 4 nerezové bazény určené výhradně pro kurzy plavání kojenců, batolat a předškolních dětí. Jedinečností tohoto areálu je možnost propojit dětské plavání s plaváním na velkém 25metrovém bazénu, které nabízí pohyb pro celou rodinu. V areálu také najdete hernu a občerstvení, které po koupání všichni ocení.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...