Přidat inzerci

Facebook

Navigace


PEVNOST BOYARD V LODĚNICI VLTAVA

Poslední červnovou neděli, 28. 6., se otevře lanové centrum Loděnice Vltava DDM hl. m. Prahy na Libeňském ostrově všem příznivcům lezení a milovníkům výšek. Od 14 do 18 hodin se můžete těšit na…

  • Publikováno: 23. 06. 2015

Návštěvníky čeká deset překážek, které prověří každého lezce v osmimetrové výšce. Tentokrát je pro všechny ještě připravena doplňková hra: na každé překážce bude zavěšen klíč, na který se budou snažit dosáhnout a následně si ho zavěsit na svůj svazek klíčů. Majitel nejvíce klíčů bude mít největší šanci otevřít truhlu s pokladem pevnosti. Úkol nebude tak jednoduchý, bude potřeba si vybírat jen správné klíče! Ukončení soutěže je v 17. 00, ve zbývajícím čase je možné volně lézt.

Součástí odpoledne budou i projížďky na kánoích, při kterých se návštěvníkům otevře zcela odlišný pohled na Prahu – z koryta řeky. Lodě zapůjčují instruktoři vodáckých oddílů a táborů, kteří ochotně vysvětlí ovládání lodi, případně zájemce svezou.

Během odpoledne v Loděnici Vltava nemůže chybět opékání buřtů – vezměte si svoje, nebo si za drobný peníz zakupte buřty u nás a opečte si svačinu jako správní vodáci.

Vstupné: 100 Kč/lezec, 160 Kč/dvojice


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...