Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Penzion Chiranka na dosah lázním

Penzion Chiranka leží ve středu vesničky Lipová Lázně, vzdálené 5 km od lázeňského města Jeseník. Nabízí celoroční ubytování s rodinnou atmosférou pro všechny druhy klientů.

  • Publikováno: 06. 09. 2011

Díky své poloze, vybavení a dostupnosti je penzion vhodný i pro skupinové rekreace, školy, ozdravené pobyty či sportovní soustředění.

Penzion svým návštěvníkům nabízí vkusně a pohodlně zařízené apartmány s vlastním sociálním zařízením a televizí, nebo pokoje s umyvadlem a společným sociálním zařízením.

V objektu je jídelna s barem, ideální místo pro trávení volného času. Za tím účelem nabízí LCD televizi a DVD přehrávač, karaoke, stolní fotbal, šipky a společenské deskové hry. Pro klidnější atmosféru je možné sejít do suterénu, kde se nalézá víceúčelová místnost, stolní tenis a finská sauna.

Při pěkném počasí návštěvníci rádi tráví svůj čas v zahradě. Ti, kteří nechtějí jen chytat bronz na zahradních lehátkách, zde mají k dispozici hřiště na míčové hry, petanque a pro večerní romantické chvilky i zastřešený venkovní gril s posezením.

Nejen dětem je určený vyhřívaný venkovní bazén, vedle nějž se nalézají houpačky s pískovištěm.

Penzion je připraven splnit svým hostům každé přání.

Pro jejich pohodu nabízí možnost snídaně, polopenze nebo plné penze a parkování v objektu penzionu. Možné je také zajistit autobusovou dopravu do penzionu a zpět.

Návštěvníci toužící po dobré masáži mohou sejít do suterénu, kde na ně bude čekat profesionální masérka.
Krytý bazén, whirlpool, sauny, kneipův masážní chodník, víceúčelové hřiště s umělým povrchem, dvě petanquová hřiště, fitness centrum, společenský sál se zrcadlovou stěnou a masážní a kosmetické studio je možné navštívit za zvýhodněné ceny v nedalekém Hotelu Helios.
Aktivněji založení návštěvníci mají dokonce možnost pronájmu tělocvičny či fotbalového hřiště v obci.

Velkým lákadlem jsou samozřejmě i lázně Jeseník a okolní nádherná příroda. Jediným problémem penzionu Chiranka je, že se vám jej nebude chtít nikdy opustit


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...