Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Otevření dvou nových tobogánů v Aquapalace Praha odstartuje letní sezónu

Všichni do plavek! Slavnostní zahájení letní sezóny je tady, a to již v pátek 20. června! V Aquapalace Praha – největším aquaparku v Čechách – se v ten den navíc prvně otevřou dva zbrusu nové…

  • Publikováno: 13. 06. 2014

Prvním z tobogánů je vnitřní divoká řeka jménem Canyon. Tím, že navazuje na tu stávající ve venkovní části, se stala s 250 metry nejdelším tobogánem v ČR! Canyon je třírychlostní, tzn. v určitých intervalech v něm teče různé množství vody a tím pádem je řeka v různé časy přizpůsobena pro jinou náročnost jízdy. Generální ředitel Aquapalace Praha Ing. Radek Steinhaizl doplňuje: „Řeka se vine celým Palácem dobrodružství, kde je tak nyní celkem 7 tobogánů a 3 skluzavky. Tato nová řeka je doplněna zpestřujícími atrakcemi, přivítá vás např. 20metrový tunel se světelnými a zvukovými efekty, části koryta řeky jsou průhledné a budete mít pocit, že při jízdě padáte do prázdna a novinkou je i nový venkovní vyhlídkový bazén.

Druhou divokou novinkou je tobogán Crazy Tube s délkou 130 m. Jak už název napovídá, čeká vás v ní pořádně bláznivá jízda. Ozvláštňují ji světelné efekty, několik různě barevných částí i pocity zužování trubice. Ale žádný strach, je to jen jeden z optických klamů, jakých vás cestou dolů potká víc. Na Crazy Tube se jezdí na pneumatikách a narozdíl od ostatních tobogánů bude povolená jízda ve vláčku hned za sebou! Kapacita této atrakce je až 1000 jízd za hodinu, což výrazně zrychlí odbavení na tobogánech v celém Paláci dobrodružství.

Slavnostní křest obou tobogánů odstartuje v Aquapalace Divoké léto, kdy dobrodružství nebude mít konce! Kromě nových tobogánů si nemůžete nechat ujít například umělé vlnobití, spirálový tobogán spacebowl, večerní laser show anebo venkovní saunování. Kromě vnitřní části se třemi paláci je k dispozici rozsáhlá venkovní zóna s vodním barem, dvěma gril bary, několika bazény a spoustou atrakcí pro malé návštěvníky. Celkem je pak připraveno skoro 1000 lehátek, jak ve venkovní, tak i vnitřní zóně.

Děti se v Aquapalace po celé léto mohou těšit na animace, soutěže a hry každý den. Třeba už 17. července, kdy aquapark ovládnou Letadla 2. Pro pravidelné návštěvníky je navíc připravena výhodná permanentka – zakoupíte-li si 5 vstupů, získáte je za cenu 4.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...