Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nové tobogany v Aquapalace Praha – najděte jim jméno a vyhrajte letní permanentku!

V největším aquaparku v Čechách – Aquapalace Praha – přibudou brzy do rodiny devíti tobogánů a skluzavek další dva přírůstky. Již v létě si budete moci vychutnat jízdu na dvou zbrusu nových…

  • Publikováno: 17. 04. 2014

Jaké jsou podmínky účasti v této soutěži? Jednoduché. Na webu Aquapalace najdete elektronický formulář (http://www.aquapalace.cz/zabava/ankety-a-souteze/nove-tobogany). Vyplňte jej a odešlete do 25. dubna 2014 včetně. Navržených jmen může být až 5 pro každý ze dvou tobogánů. A pak už se jen těšte, že právě váš návrh odbornou porotu okouzlí nejvíce a budete to právě vy, kdo dá jméno dvěma nejnovějším atrakcím.

PRVNÍ TOBOGÁN bude otevřeným tobogánem (lidově „korytem“) a nabídne tři rychlosti proudění vody a tím pádem i různé dávky adrenalinu (modrou, červenou a černou jako u lyžařských sjezdovek). Bude se na něm tedy jezdit divoce i pohodově, podle právě nabídnuté obtížnosti. V té nejvyšší zařazené rychlosti zažijete pocity dravé horské bystřiny, jejíž nespoutaný proud vámi bude smýkat do všech stran.

DRUHÝ TOBOGÁN je uzavřeným tobogánem (lidově „rourou“), v níže budou na návštěvníky číhat nejrůznější světelné i zvukové efekty, včetně optických klamů. Jezdit v něm bude možné na pneumatikách, jedno- či dvoumístných, a klidně i bezprostředně za sebou. I držení pneumatik spolujezdců bude povoleno, čili např. tzv. „vláček“. Půjde tedy spíše o pohodovou rodinnou atrakci.

Porota určitě přihlédne k názvům neotřelým a nápaditým. Je možné použít jak české, tak cizojazyčné názvy, mezinárodní srozumitelnost rozhodně není na závadu. Název může vystihovat charakter druhu zábavy na tobogánu, ale můžete nabídnout  i zcela vymyšlený novotvar, třeba v duchu sci-fi. Popusťte uzdu fantazii a dejte jméno novým atrakcím. Odměna vás nemine.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...