Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nominace na Ámose do konce prosince

Pouze do konce tohoto roku mohou žáci základních škol a studenti škol středních posílat nominace do ankety o nejoblíbenějšího učitele Zlatý Ámos.

  • Publikováno: 06. 12. 2013

Je tedy nejvyšší čas připravit a poslat přihlášku.

„Do přihlášky je nutné napsat stručnou charakteristiku navrhovaného pedagoga, popsat jednu společnou příhodu a připojit podpisy sta osob, které s nominací souhlasí,“ připomíná ředitel ankety Slávek Hrzal.

V lednu a v únoru budou probíhat regionální kola, ve kterých budou žáci a studenti své kantory obhajovat před porotou. Na regionálních kolech bude nově udělován titul krajský Ámos. Podmínkou je, že z jednoho kraje budou navrženi minimálně tři pedagogové.

Začátkem března se vítězové regionálních kol setkají v Praze na Ministerstvu školství na semifinále a v pátek 28. března 2014 z nich porota na veřejném finále vybere Zlatého Ámose 2014. Zároveň dětská porota zvolí svého Dětského Ámose a ani v tomto ročníku nebude chybět volba Ámose sympaťáka.

„Letos navíc budou uděleny dva další Ámosové, a to nejoblíbenější učitel chemie a ČEZ Ámos,“ doplňuje výčet titulů Hrzal. Na vítěze samozřejmě čekají odměny. Zlatý Ámos se svou třídou už tradičně vyhrává zájezd do Legolandu, s prázdnou však neodejdou ani další Ámosové a finalisté. Organizátoři mají připravené další zájezdy, víkendové pobyty a věcné dary.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...