Přidat inzerci

Facebook

Navigace


NOMERA wood představila nabídku dětských hřišť na rok 2014

Hřiště, lanové parky, lezecké stěny a další atrakce, které na děti fungují jako magnet. Jiné než ostatní, unikátní svým designem a především stavěné na vysokou zátěž, odolné a nápadité.

  • Publikováno: 26. 01. 2014

Ať již jste mateřská škola, základní škola, obec, penzion, hotel, kemp, koupaliště či volnočasový areál, určitě si nenechte ujít novou rozšířenou nabídku dětských hřišť, kterou pro Vás společnost Nomera wood s.r.o. připravila na rok 2014.

V nabídce dále najdete lezecké stěny, dokonale imitující skutečnou skalní strukturu, velmi populární dětské lanové parky, venkovní učebny, altány a mobiliář. Celou nabídku najdete na webových stránkách www.nomera.cz.

Dětská hřiště od Nomera wood s.r.o. vynikají kvalitou, designem a samozřejmě bezpečností, ale také hratelností a atraktivitou pro své malé návštěvníky. Cílem je vytvářet unikátní dětská hřiště, pro která se děti nadchnou, jen co je uvidí. Dětská hřiště si můžete prohlédnout ve třech produktových řadách – malé, střední a velké sestavy. Tyto ukázky mohou být inspirací, ale samozřejmě je možné postavit jakékoliv dětské hřiště a pro nejnáročnější investory je možné navrhnout zcela unikátní dětské hřiště na klíč.

Lanová centra a lezecké stěny lze dělit do čtyř základních kategorií. Lanová centra a lanové parky, dále lezecké stěny – od malých lezeckých balvanů metrové výšky až po stěny na lezení vysoké více jak 20 metrů, třetí – mimořádně atraktivní – adrenalinovou sekcí jsou dětské lanové parky a čtvrtou sekci tvoří komplexní adrenalin parky.

Proč nemít nejkrásnější hřiště v širokém okolí?


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...