Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nemáte jak označit věci? Použijte voděodolné štítky

V každé domácnosti jsou věci, které z nějakého důvodu potřebujete označit. Ať už je to dětské oblečení do školky či školy, svačinové boxy, láhve na pití, batoh či sportovní vybavení. Na označení…

  • Publikováno: 18. 05. 2016

Nejen voděodolné

Na přehledném webu Happy Label totiž najdete pestrou škálu štítků (voděodolné, nažehlovací, zdravotní, popisovatelné, reflexní nebo bezpečností), které se dají použít prostě na cokoliv, třeba právě na oblečení, gumáky, psací potřeby, plastové boxy, penály či na hračky, sportovní vybavení nebo třeba na aktovku. Ale i na spoustu jiných věcí. Jsou to štítky, které se dají jednoduše prát v pračce, dokonce se dají dát i do sušičky, myčky nebo i do mikrovlnné trouby a nic se jim nestane. Domácí spotřebiče je nepoškodí. Stačí jen dodržovat přiložený návod a štítky vám budou sloužit.                 O tom se přesvědčily i mnohé uživatelky, především tedy maminky, které tyto záležitosti v domácnosti řeší. Jejich komentáře jsme našli na uvedeném webu i na facebookovém profilu. Pochvalné komentáře neznaly mezí.

Štítky pro záchranu života

Pokud v rodině máte dítě a vlastně i jiného člena rodiny, který se potýkáte s nějakou alergií, je diabetik nebo má jiný hendikep, e-shop Happy Label nabízí i bezpečnostní náramky či zdravotní štítky, které mu mohou zachránit i život. Tyto cedulky totiž decentně upozorní na uvedenou medicinální skutečnost. Od letošního února také začalo platit nařízení, že lidé mají nosit reflexní prvky, aby byli dostatečně vidět a nedocházelo k nehodám. Na webu najdete i tento druh samolepek, které mají veselé a zábavné tvary a děti je určitě budou rády nosit na svých věcech.

 

Barevnost, hravost a kreativity

Co člověk, to názor a kreativní cítění. Každý jsme jiný a každému se líbí něco jiného. Happy Label proto umožňuje, aby si kdokoliv vybral nebo vytvořit svůj vlastní štítek či náramek dle své fantazie. Stačí jen povolit uzdu tvořivosti. Můžete vybírat z pestré palety barev, tvarů a velikostí a pak stačí už jen nalepit. Z nabídky samolepících štítků si opravdu vyberou všichni. Pro ty nejmenší děti jsou                   k dispozici štítky s pěknými barevnými obrázky, pro školáky pak se zajímavým cool designem, který rozhodně podtrhne vzhled jejich mobilních telefonních miláčků, tabletů či skateboardů nebo v zimě – lyžařských helem a snowboardů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...