Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nejdelší bobová dráha v Bavorském lese připravila na prázdniny novinky

Nejdelší bobová dráha v Bavorském lese dostala přírůstek: přibyly tři vzrušující novinky.

  • Publikováno: 14. 07. 2014

Nejdelší bobová dráha v Bavorském lese dostala přírůstek: k dvojnásobné radosti z bobování na obou tisícimetrových drahách „Bob & Coaster“ a ke vzrušujícím jízdám na letní dráze „Bayerwald-Racer“ přibyly tři novinky. Svezte se na lanové dráze „Bayerwald-Golf“ napříč zábavním parkem, předveďte svůj sportovní talent na novém hřišti „Bayerwald-Golf“ a vychutnejte si překrásný rozhled z dvacetimetrové vyhlídkové věže.

To ale není zdaleka vše, co se dá objevit ve velkém zážitkovém parku Egidi-Buckel. Čeká zde spousta atrakcí pro děti i dospělé zdarma a pro případ deštivého počasí je zde nově vybudována indoorová hala. Zkrátka ideální celodenní výlet pro celou rodinu.

Tři vodní megaskluzavky s nástupem na různých úrovních věže nabízí skutečný zážitek. Vstup je zcela zdarma. Z nejvyššího, čtvrtého patra se dostanete do 60 m dlouhé spirálové dráhy, ve druhém patře začíná vzrušení na 10 m vysoké skluzavce s volným pádem a v prvním patře se nachází vstup na skluzavku s vlnami. Posaďte se pohodlně na látkový podsedák a vychutnejte si zastřešenou dojezdovou dráhu i za nepříznivého počasí, aniž byste se přitom smočili.

300 m dlouhá dráha „Bayerwald-Fox“ se částečně nachází ve výši nad 15 m. Po krátkém zasvěcení se spustíte z 3. patra věže. Zajištěni horolezeckým pásem svištíte nad oběma skluzavkami a golfovým hřištěm. Díky skvěle promyšlené technologii je zajištěna maximální bezpečnost.

Nový „Bayerwald-Abenteuergolf“ – krásné a moderní dvanáctijamkové golfové hřiště s přírodně vymezeným prostorem a modely mnoha zdejších zvířat, které krásně zapadá do okolní krajiny. Výškový rozdíl terénu je minimální, můžete zde trénovat jak nejjednodušší, tak i nejsložitější údery.

Otevírací doba: 1 týden před Velikonocemi do listopadu denně 9,00 -18,00 hod., v letní sezóně (15. červenec až 31. srpen) denně 9,00 – 19,00 hod.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...