Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na konci září se vydejte směr Festival Evolution

Na své si zde přijde každý – od batolat, rodičů až po prarodiče Takovou koncentraci inspirativních osobností, přednášek, zajímavých témat a v první řadě nabídku více než dvou set domácích i…

  • Publikováno: 21. 09. 2017

Festival je největší přehlídkou certifikovaných biopotravin, svou speciální sekci zde nově budou mít raw potraviny, fair trade výrobky i konopné speciality. Mezi vystavovateli budou i specialisté na veganskou, vegetariánskou nebo bezlepkovou stravu, producenti zdravých potravin, rodinné firmy a farmy.

Široké zastoupení bude mít přírodní a bio kosmetika, chybět nebude ekodrogerie zajišťující ekologické prostředky a vychytávky pro domácnost. Na své si přijdou také příznivci přírodních tkanin, biotextilu nebo zdravé obuvi a maminky zde najdou vše potřebné pro své ratolesti. Pro nejmenší návštěvníky je na festivalu připraveno vše, na co jen pomyslí – herna, zábava, skvělé jídlo, a protože organizátoři myslí i na pohodu rodičů, tak nebude chybět ani dětský koutek.

Na Festivalu Evolution vystoupí také známý kouč a mentor Jan Mühlfeit, který zde představí ukázku úspěšného programu Odemykání dětského potenciálu, který ocení jak rodiče, tak i jejich děti.

Festival Evolution má co nabídnout

A pozadu nezůstane ani programová nabídka, během dvou dnů ve festivalovém programu vystoupí přes 100 účinkujících. V neděli můžete na Festivalu Evolution navštívit koncert Vojty Dyky s B-Side bandem, v sobotu zde vystoupí americký spisovatel, psycholog a lékař Raymond Moody, autor bestselleru Život po životě.

O vztahu zdraví a duše budou mluvit Tomáš Rychnovský s Milanem Studničkou, Phillip Lymbery z Velké Británie prozradí alarmující informace o živočišné výrobě a týrání zvířat, a vše o přípravě a benefitech raw stravy přiblíží Piter Caizer z Německa.

A tím program zdaleka nekončí. Kromě zástupců konvenční, alternativní či celostní medicíny budou na festivalu zastoupeni profesionálové z oboru kosmetiky či ukázky technik a cvičení, které posilují tělo i mysl. Renomovaní koučové poradí, jak naplno využít svůj potenciál, psychologové se podívají na naše vztahy a pedagogové představí nejnovější trendy vzdělávání pro děti i dospělé.

Nenechte si ujít aneb Náš tip

Chodíte vy nebo vaše děti naboso?  Většinou chodíme bosí doma, venku třeba na hřišti, na pláži, na zahradě, na čistém chodníku nebo v čistém parku. Jaké je chodit naboso všude a kdykoliv si vyzkoušíte v bosovišti Bosé turistiky.

Na festivalu se projdete po střepech, po slámě, po šiškách, kamenech, postojíte si na hřebech a vydržíte lechtání chodidel. Zkusíte si nohama namalovat obrázek, stavět kostky nebo vázat uzly. A aby nechyběla ani teorie, fyzioterapeutka Mgr. Lucie Pytlová bude mít přednášku o bosé chůzi a vývoji dětského chodidla.

Kompletní festivalovou nabídku a doprovodný program najdete na webu www.evolution.cz nebo sledujte www.facebook.com/eso.bio.eco


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...