Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Mravenčí práce nejen pro táborové vedoucí

Zbystřit by měly dětské a mládežnické organizace, domy dětí, střediska volného času, občanská sdružení, základní i mateřské školy, školní družiny, sportovní kluby nebo kdokoliv, kdo pracuje s…

  • Publikováno: 09. 02. 2015

Chystáte tábor a došly vám nápady? Možná byste se měli obrátit na Mravence, kde najdete široký výběr etapových a celotáborových her. V nabídce jsou různá tematická zaměření, takže ať už váš tábor bude pohádkový, fantasy, ekologický, vojenský, historický nebo jako z divokého západu, určitě si zde vyberete.

Naleznete zde i zajímavé táborové vychytávky a pomůcky, které by se vám mohly hodit. A na konci každé hry je také potřeba rozdat diplomy za výkony a dosažené výsledky. I v tomto ohledu vám Mravenec dokáže podat pomocnou ruku. Na vás zbude si jen vybrat motiv, velikost a počet. A pokud chce být štědřejší, můžete k diplomům přidat i medaile!

Kromě celotáborových her na webu najdete i tipy na organizace, které vašim dětem zkrátí dlouhou chvíli, a dokonce jim přinést užitečné informace a zkušenosti do života. Nenechte své děti zahálet a udělejte z nich malé pionýry nebo junáky!

Připravte dětem krásné chvíle plné her, na které budou v dospělosti rádi vzpomínat!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...