Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Mamutíkův vodní park – nenechte si ujít absolutní novinku v České republice!

Udělejte si v sobotu 5. července čas a navštivte slavnostní otevření nové vodní atrakce v relax & sport resortu Dolní Morava. Mamutíkův vodní park je absolutní novinkou v České republice.

  • Publikováno: 01. 07. 2014

Jedná se o přírodní vodní areál, kde je voda základním prvkem k hraní, experimentování a získávání zkušeností o přírodě a jejích zákonitostech. Zábavnou formou se tu malí i velcí dozvědí zajímavé informace o vodě a zároveň si užijí spoustu legrace. Jak se voda chová? Jakou má sílu? A jak takovou vodní sílu využít? Na tyto i další odpovědi si všichni experimentátoři budou moci přijít sami!

Mamutíkův vodní park je jedno velké vodní hřiště a v České republice je první svého druhu. Všechny jeho části jsou interaktivní a návštěvníci si zde mohou vše sami regulovat a vyzkoušet.

Především si ale návštěvníci užijí spoustu legrace s ostatními. V areálu Mamutíkova vodního parku se nachází ještě další zajímavá zařízení a stroje, která jsou všem návštěvníkům volně přístupná. Slavnostní otevření této absolutní novinky v České republice si žádá pořádnou oslavu! Na celé dopoledne jsou nachystané různé soutěže a hry s vodní tématikou.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...